Sonus festival objavio datume za 2019. godinu

345
Sonus festival 2019

Prema nedavno održanoj dodeli Ambasador nagrada, najbolji hrvatski festival treću godinu zaredom – Sonus festival, objavio je vreme održavanja svog 7. izdanja.

Tokom 5 dana i 5 noći, u klubovima na paškoj plaži Zrće, Sonus će se 2019. godine održati od 18. do 23. avgusta i još jednom će posetiocima osigurati nezaboravno muzičko iskustvo pod otvorenim nebom i nekoliko metara od prelepog Jadranskog mora.

Pogledajte aftermovie izdanja 2018 ispod

Podsjetite se trenutaka sa ovogodisnjeg Sonusa i pripremite za slijedeci koji ce se odrzati od 18.8.-23.8.2019. uz nas novi aftermovie✨ Lajkajte i tagirajte prijatelje i osvojite 4 Vip ulaznice i smještaj za Sonus Festival 2019💥

Gepostet von Sonus am Freitag, 7. Dezember 2018

Kada su pre 7 godina osnivači #WELOVESOUND festivala iz Hrvatske i osnivači Time Warp festivala iz Nemačke pokrenuli Sonus festival, nisu mogli zamisliti da će nakon nekoliko godina pozicionirati festival, ali i Hrvatsku i otok Pag, na svetsku party mapu. Sonus je do sada, osim u Hrvatskoj i na svetskoj nivou proglašen za jedan od 10 najboljih svetskih techno festivala što dokazuje nekoliko hiljada posetilaca koji svake godine posete Sonus iz čak 65 zemalja sveta.

Prema rečima međunarodnih gostiju, Sonus nije samo muzičko iskustvo, već i odmor i uživanje u prelepoj prirodi, moru i raznim sadržajima koje nudi Novalja i ostrvo Pag.

Sonus festival 2018

Sonus festival je tokom prethodnih nekoliko godina ugostio skoro sva svetska imena koja su na samom vrhu elektronske muzičke scene, poput Carl Coxa, Solomuna, Amelie Lens, Charlotte De Witte, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Adam Beyera, Loco Dicea, Dixona, Chris Liebinga, Pan-Pota, The Martinez Brothers, Tale Of Us, Joseph Capriatija, Jamie Jonesa, Sam Paganinija, Seth Troxlera, Marca Carole, Maceo Plexa i mnogih drugih.

Prva imena Sonus festival 2019 biće objavljena u sredu, 12. decembra 2018. godine na društvnim mrežama festivala (Facebook / Instagram / Viber).