Najveće svetske zvezde potvrdile dolazak na Sonus festival 2019!

654
Sonus festival

Nakon što je pre par dana objavio vreme održavanja svog sedmog izdanja, Sonus festival je obavio imena prvih 42 izvođača koji će nastupiti od 18. od 23. avgusta u klubovima na plaži Zrće ostrva Paga.

Tokom 5 dana i 5 noći, organizatori Sonus festivala za posetioce su osigurali nezaboravno muzičko iskustvo pod otvorenim nebom i nekoliko metara od Jadranskog mora, uz neka od najvećih imena svetske techno i house muzičke scene.

Ovako izgleda Line Up Sonus festivala 2019 za sada! ??Šta li nam tek spremaju za sledećih nekoliko objava?

Gepostet von Grotto – The Way Of Life. am Mittwoch, 12. Dezember 2018

Nakon izvrsnog debitantskog nastupa na Sonusu prošle godine, među prvima je svoje gostovanje potvrdila mlada, ali već planetarno poznata – Amelie Lens. Kao već deo Sonus familije, koji prate festival od samih početaka, Richie Hawtin i Sven Väth nikako neće propustiti dolazak na Pag. Uz miljenike Berghain zvuka, Chris Liebinga i Len Fakija, na Sonusu će po prvi puta nastupiti Dax J i Ben Klock, ali i relativno novo ime na sceni – I Hate Models koji već broji veliki broj fanova širom sveta.

Kao i uvek na Sonusu, ljubitelji minimal techna će doći na svoje, jer mogu očekivati nastupe vodeće dame tog zvuka, koja je priredila spektakl ove godine na zagrebačkom #WELOVESOUND festivalu – Sonja Moonear. Opet nam se vraća i pariški trojac Apollonia. Za Sonus je posebno vezan i maestro Ricardo Villalobos, zaslužan za tradicionalne aftere na Sonusu ikoji će nastupiti na festivalu po sedmi put, ali ovaj put uz “šefa” Perlon etikete – Zipa.

Sonus festival 2019 First Line Up
Sonus festival 2019 (First Phaze Line Up)

Treba spomenuti i dolazak miljenika domaće ali i svetske publike – Solomuna koji će opet vratiti na plažu Zrće. Nakon vrlo uspešne sezone na Ibizi, vraćaju se i predstavnici Afterlife-a – Tale of Us, redovni gosti Sonusa Seth Troxler, Jamie Jones, ali i Magdalena i Daniel Avery.

Prema najavi prvih imena, možemo očekivati da će #WELOVESOUND i Time Warp koji stoje iza organizacije Sonus festivala, isporučiti jedan od najimpresivnijih programa za 2019tu, u Evropi ali i šire.

Za više informacija, pratite Sonus festival na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Facebook Event ili Viber Chatu.

Prethodni tekstNajtopliji novogodišnji poklon – svaka EXIT karta donosi morske festivale!
Sledeći tekstKompletiran program Central Dance Event novogodišnjeg festivala elektronske muzike