Kompletiran program Central Dance Event novogodišnjeg festivala elektronske muzike

750
Central Dance Event 2019 Full Line Up

Šesto izdanje Central Dance Event novogodišnjeg festivala elektronske muzike, koje će se održati u periodu od 22. decembra do 13. januara u najvećem Hangaru u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 39), donosi svim ljubiteljima klupskog zvuka nastupe svetskih zvezda elektronske scene, kao i najboljih i najtraženijih domaćih izvođača, vrhunsku zabavu i nezaboravan provod.

Uvertira u četvorodnevni novogodišnji maraton je “Central Dance Event Warm up with Apgrade” žurka, na kojoj će se u subotu 22. decembra za gramofonima naći apsolutni ljubimac naše publike – Marco Carola, DJ kojeg prate superlativi “globalni tehno ambasador” i “kralj Ibice”. Te večeri pridružiće mu se Marko Nastić i Stefan Rončević Runy.

Marco_Carola

Centralni deo festivala obuhvata četiri večeri, od 29. decembra do 1. januara, u okviru kojeg prvog dana posetioce očekuje progressive avantura, kada će imati prilike da uživaju u nastupu sofisticiranog maga elektronske muzike Patrice Bäumel-a, internacionalno čuvenog producenta i DJ i jednog od ključnih igrača klupske scene. Pored ovog audio-vizuelnog umetnika, za DJ pultom će se naći i superstar iz Tel Aviva – Khen, kao i Chicola, jedan od najistaknutijih i najtraženijih umetnika u Izraelu, dok će im domaću podršku pružiti Bokee.

patrice baumel central dance event

U nedelju, 30. decembra, za dobru muziku biće zadužen maestro Live Act nastupa, nemački producent i kompozitor Stephan Bodzin, jedna od najuticajnihih figura globalne techno scene. Pored ovog autentičnog muzičara, na bini će se naći i producent, remikser, DJ, vlasnik izdavačke kuće i event promoter Edu Imbernon, Nicolas Masseyeff koji dolazi iz Francuske, kao i Ilija Đoković.

VIKEND

Spektakularan doček Nove godine poveren je Matador-u, jednom od najtraženijih svetskih Live Act izvođača. Ovoj novogodišnjoj zabavi pridružiće se Marko Milosavljević, jedan od najpopularnijih DJ-eva na našim prostorima, Kristijan Molnar, miljenik klupske publike, kao i gost iz Makedonije DJ Flooder.

Glavna zvezda reprize novogodišnje noći biće brazilski techno superstar Victor Ruiz, jedan od najcenjenijih producenata ove muzike. Te večeri će nastupiti i harizmatična Lea Dobričić, popularna DJ dama i pobednica prestižnog Burn Residency takmičenja, kao i Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, autor koji ima preko 60 izdanja u diskografiji.

Victor Ruiz

Poslednji događaj Central Dance Event festivala je zakazan za nedelju 13. januar, kada u Hangar u Luci Beograd dolaze atraktivna i harizmatična Marika Rossa, predstavnica ukrajinske scene i Juliet Sikora, koja je duži niz godina poznata na andergraund haus sceni.

Marika Rossa

Pojedinačne karte, dvodnevne ulaznice, kao i kompleti za Central Dance Event festival nalaze se u prodaji putem mreža Eventim i Gigstix.