Last95 izbacuje novi EP za “Space Motion Records” krajem januara

384
Last95 Something More EP

Producentski projekat dobro poznatog beogradskog i regionalnog DJ-a Danijela Čehranova – Last95 ponovo je u pogonu, spremno je dosta novog materijala a prvi EP koji će ugledati svetlost dana biće potpisan za izdavačku kuću “Space Motion Records” – našeg najaktuelnijeg progressive house producenta i trenutno najvećeg ambasadora žanra Space Motion-a.

Ono što čini ovo izdanje velikim je kolaboracija sa svima dobro poznatim Vukašinom Markovićem iz benda “irieFM” i on stoji iza vokala naslovne pesme “Something More“.

Something More EP Last95 Space Motion Records
“Something More” EP by Last95 on “Space Motion Records”

Retko kad u kratkoj istoriji produkcije ovog žanra i elektronske muzike generalno na našim prostorima, dolazilo je do ovako jakih kolaboracija, gde se ego i žanrovi ostavljaju po strani i stvara se nešto što prevazilazi korist. Za mene je to suština umetnosti: širina, potreba, davanje.” – izjavio je Danijel Čehranov

Pesma “Terra“, koja objedinjuje estetiku i pravac u kome ide “Last95” upotpuniće ovaj EP, a ono što će dati dodatnu snagu ovom, zaista velikom izdanju, biće i afro remix Space Motion-a, koji će biti savršeno “prime time” oružje, što za velike produkcije i festivale, tako i za intimne klubove.

“Something More” EP, izlazi na Beatport-u 21. januara.