Matador, Stephan Bodzin, Victor Ruiz i Patrice Bäumel nastupaju na četvorodnevnom novogodišnjem festivalu

188

Ljubitelji elektronske muzike će u okviru šestog izdanja Central Dance Event novogodišnjeg festivala imati prilike da uživaju u nastupima svetskih zvezda klupske scene, kao i najboljih i najtraženijih domaćih izvođača, visoko kvalitetnoj audio-vizuelnoj produkciji, vrhunskoj zabavi i nezaboravnom provodu.

Central Dance Event 2019 Full Line UpCentralni deo festivala će se održati u periodu od 29. decembra do 1. januara u velikom Hangaru u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 39), dok je poslednji događaj Central Dance Event-a zakazan za nedelju 13. januar.

Prve večeri posetioce očekuje progressive avantura, kada će imati prilike da uživaju u nastupu sofisticiranog maga elektronske muzike Patrice Bäumel-a, internacionalno čuvenog producenta i DJ-a i jednog od ključnih igrača klupske scene. Bäumel ističe da voli da gostuje u Srbiji i dodaje: “Donosim vam sjajne hitove, dobru energiju i ono najbolje od sebe, a ostalo se dešava u momentu. Biću svoj i neću se truditi da po svaku cenu pustim neku novu stvar samo zato što se kalendar menja sa 2018. na 2019. Bitno je da se dogodi jedna velika, dobra zabava i da svi uživamo zajedno.

Patrice Bäumel
Patrice Bäumel

Pored ovog audio-vizuelnog umetnika, za DJ pultom će se naći i superstar iz Tel Aviva – Khen, kao i Chicola, jedan od najistaknutijih i najtraženijih umetnika u Izraelu, dok će im domaću podršku pružiti Bokee.

Intervju sa Khenom možete pročitati klikom ovde.

U nedelju, 30. decembra, za dobru muziku biće zadužen maestro live act nastupa, nemački producent i kompozitor Stephan Bodzin, jedna od najuticajnihih figura globalne techno scene. Pored ovog autentičnog muzičara, na bini će se naći i producent, remikser, DJ, vlasnik izdavačke kuće i event promoter Edu Imbernon, Nicolas Masseyeff koji dolazi iz Francuske, kao i Ilija Đoković.

Intervju sa Edu Imbernonom možete pročitati klikom ovde.

U Novu godinu ljubitelje elektronske muzike uvešće Matador, jedan od najtraženijih svetskih live act izvođača. Veoma se raduje povratku u Beograd i svojim fanovima priprema specijalan doček: “Sve je ustvari do konekcije sa publikom i održavanja hajpa tokom noći. Možete očekivati mnogo dobre muzike. Vidimo se na dancefloor-u“. Ovoj spektakularnoj zabavi pridružiće se Marko Milosavljević, jedan od najpopularnijih DJ-eva na našim prostorima, Kristijan Molnar, miljenik klupske publike, kao i gost iz Makedonije DJ Flooder.

Glavna zvezda reprize novogodišnje noći biće brazilski tehno superstar Victor Ruiz, jedan od najcenjenijih producenata ove muzike, koji svim gostima Central Dance Event-a poručuje: “Volim da osetim energiju i vajb publike na svakom gigu. Volim da sviram u Srbiji i ne mogu da zamislim bolji početak 2019. godine. Vidimo se na 1. januara!“. Te večeri će nastupiti i harizmatična Lea Dobričić, popularna DJ dama i pobednica prestižnog Burn Residency takmičenja, kao i Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, autor koji ima preko 60 izdanja u diskografiji.

Intervju sa Victor Ruizom možete pročitati klikom ovde.

Poslednji događaj Central Dance Event-a je zakazan za 13. januar 2019. godine, kada će nastupiti atraktivna i harizmatična Marika Rossa, predstavnica ukrajinske scene i Juliet Sikora, koja je duži niz godina poznata na andergraund house sceni.

Pojedinačne regularne i VIP karte, dvodnevne ulaznice, kao i kompleti za Central Dance Event festival nalaze se u prodaji putem mreža Eventim i Gigstix.