Tribe Nation koncept žurke se lansira večeras uz live BE-AT.TV stream

Večeras, 14. februara u klubu HYPE biće održana prva TRIBE NATION žurka.

Ono sto izdvaja ovu žurku od svih ostalih je saradnja sa najpoznatijom striming platformom u svetu elektronske muzike – BE-AT.TV iz Londona. BE-AT.TV strimuje i dokumentuje najbolje svetske zurke i festivale u najboljem audio i video kvalitetu, a neki od dogadjaja sa kojima saradjuju su Sensation, Tomorrowland, Space, Exit, BPM, Miami Music Week, WMC…

U saradnji sa klubom HYPE večeras će biti otvorena vrata za sve klabere koji žele da plešu. Klub HYPE će posebno za ovu priliku ukloniti sve separee i napraviti jedan ogroman dancefloor. Celo veče je biće podređeno klaberima tako da pored besplatnog ulaza, neće biti ni face check in-a.

Od četiri sata žurke, dva sata bice emitovano uzižo, svetskom auditorijumu i milionima subscribera BE-AT.TV-a, a setovi dva naša proslavljena producenta i DJ-a: Space Motiona i Danijela Čehranova aka Last95 biće sastavljeni od njihove originalne produkcije.

Ovo je jedinstveno i ekskluzivno iskustvo, na najvišem produkcijskom klupskom nivou. Dan posle žurke biće neradan, tako da su svi uslovi za nezaboravnu žurku ispunjeni!

Više o tome na eventu ovde.

Prethodni tekstRecondite i VAAL će vas u prvoj epizodi pete Apgrade sezone držati zakovanim za dance floor
Sledeći tekstDivolly & Markward potpisali za poznati Spinnin’ i izbacili spot
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!