Tribe Nation koncept žurke se lansira večeras uz live BE-AT.TV stream

895

Večeras, 14. februara u klubu HYPE biće održana prva TRIBE NATION žurka.

Ono sto izdvaja ovu žurku od svih ostalih je saradnja sa najpoznatijom striming platformom u svetu elektronske muzike – BE-AT.TV iz Londona. BE-AT.TV strimuje i dokumentuje najbolje svetske zurke i festivale u najboljem audio i video kvalitetu, a neki od dogadjaja sa kojima saradjuju su Sensation, Tomorrowland, Space, Exit, BPM, Miami Music Week, WMC…

U saradnji sa klubom HYPE večeras će biti otvorena vrata za sve klabere koji žele da plešu. Klub HYPE će posebno za ovu priliku ukloniti sve separee i napraviti jedan ogroman dancefloor. Celo veče je biće podređeno klaberima tako da pored besplatnog ulaza, neće biti ni face check in-a.

Od četiri sata žurke, dva sata bice emitovano uzižo, svetskom auditorijumu i milionima subscribera BE-AT.TV-a, a setovi dva naša proslavljena producenta i DJ-a: Space Motiona i Danijela Čehranova aka Last95 biće sastavljeni od njihove originalne produkcije.

Ovo je jedinstveno i ekskluzivno iskustvo, na najvišem produkcijskom klupskom nivou. Dan posle žurke biće neradan, tako da su svi uslovi za nezaboravnu žurku ispunjeni!

Više o tome na eventu ovde.

Prethodni tekstRecondite i VAAL će vas u prvoj epizodi pete Apgrade sezone držati zakovanim za dance floor
Sledeći tekstDivolly & Markward potpisali za poznati Spinnin’ i izbacili spot
Autor, osnivač, admin za Grotto portal. Zaljubljenik u kvalitetan house.