Odbrojavanje se bliži kraju: Hot Since 82 spreman za Beograd

140
Hot Since 82

Jedan od najcenjenijih DJ zvezda današnjice, britanski producent Hot Since 82, nastupiće u subotu 23. februara u velikom Hangaru Luke Beograd. Te večeri na bini će se naći i domaća podrška u sastavu: Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, čije se izdanje našlo na trećem mestu Beatportove liste najuspešnijih traka u 2018. godini, tech house DJ i producentski dvojac Wise D & Kobe, kao i IDQ, uspešni projekat iza kojeg stoje Igor Puljić aka Pookie, Alex Milićević i Dragan Ražić.

Hot Since 82 Andrew Meller Wise D & Kobe IDQ Hangar 2019
Hot Since 82, Andrew Meller, Wise D & Kobe & IDQ @ Hangar | Photo: Blender

Iza pseudonima Hot Since 82 krije se Daley Padley, umetnik kojeg kritičari navode kao nekoga ko pušta najsofisticiraniju muziku u Velikoj Britaniji. Zaštitno je lice modernog tech house zvuka, jedan je od dobitnika DJ Awardsa, našao se na prvom mestu liste najboljih tech house DJ-eva koju je objavio Beatport, a nominovan je i za producenta godine na Electronic Music Awardsu. Već dve godine zaredom rezident je kluba Pacha na Ibici, uz svoje prepoznatljive Labyrinth žurke. Ovog leta imaće i ekskluzivnu rezidenturu u klubu Privilege, u okviru RESISTANCE događaja, koje ove sezone predvode Adam Beyer i Carl Cox.

Hot Since 82
Hot Since 82 | Photo: Blender

Pred sam dolazak u Beograd Hot Since 82 poručio je da jedva čeka nastup u Hangaru: “Kao i uvek u Srbiji očekujem odličnu publiku puno muzičkih istomišljenika koji žele da igraju i uživaju u dobroj muzici. Veoma sam uzbuđen, to je sigurno!

Srca klupske scene osvojio je debi izdanjem “Let It Ride“ 2011. godine, koje je dospelo na treće mesto Beatportove deep house liste i postalo himna Ibice. U novembru 2017. godine Hot Since 82 počeo je sa produciranjem novog albuma, za koji kaže da je sporiji, emotivniji i sa više vokala u odnosu na njegova prethodna izdanja. Prva dva singla sa ovog albuma – “Buggin“ i “Bloodlines“ objavljena u drugoj polovini 2018. najava su za izdanje koje se očekuje u martu ove godine.

Poslednji kontingent ulaznica za nastup Hot Since 82, u produkciji Blender, nalazi se u prodaji širom Ticket Vision i Gigstix mreža, po ceni od 1.790 dinara za parter i 2.490 dinara za VIP platformu.

Facebook Event

Featured Image: Blender