Seth Troxler otvara letnju sezonu u Zagrebu na Sonusovom #WELOVESOUND Open Air festivalu

107
Seth Troxler

Zagrebački #WELOVESOUND Open Air festival već je postavio visoke standarde u prethodne dve godine kada je ugostio neke od najcenjenijih svetskih zvezda na sceni elektronske muzike, ali ove godine je pomerio i taj limit.

Nakon zvezda poput Ricardo Villalobosa, The Martinez Brothers, Loco Dicea, Chris Liebinga, Enzo Siraguse, Timo Maasa i tINI, da nabrojimo samo par, Sonusov zagrebački festival ugostiće ime svetskog glasa.

#WELOVESOUND Open Air festival 2018 Aftermovie

Pogledajte Aftermovie prošlogodišnjeg #WELOVESOUND Open Air festivala. 🔊Uskoro objavljujemo info o 2019 ediciji! 🤘

Gepostet von Grotto – The Way Of Life. am Dienstag, 15. Januar 2019

Seth Troxler osim što je poznat jer je 2013. godine proglašen za najboljeg DJ-a na svetu prema izboru renomiranog časopisa Resident Advisor, svoju globalnu slavu zaslužio je, prema rečima fanova, ali i struke, svojim najraznovrsnijim setovima i enciklopedijskim znanjem od ranog Chicago housea i minimal techna do indie rocka i ambijentalne muzike.

Ovaj Amerikanac, odrastao u Detroitu, sa trenutnim adresama u Berlinu, Londonu i Ibizi, resident je prestižnih svetskih klubova DC10 na Ibizi, Fabric u Londonu, Trouw u Amsterdamu i Output u New Yorku, ali i vlasnik vrlo uspešnog restorana Smokey Tails u Londonu što otkriva još jednu njegovu veliku ljubav – hranu.

Troxler je posebnu pažnju javnosti privukao 2016. godine učešćem u humanitarnom pohodu na planinu Kilimandžaro kada je rame uz rame s australijskim neurohirurgom Charlie Teom prikupio 1 milion dolara za borbu protiv raka mozga.

Seth Troxler Sonja Moonear Andrea Ljekaj WELOVESOUND 2019
Seth Troxler, Sonja Moonear & Andrea Ljekaj @ #WELOVESOUND 2019 | Photo: #WELOVESOUND

Uz Setha, na #WELOVESOUND festivalu nastupiće opet miljenica publike, Sonja Moonear. Nakon što je prošle godinje, uprkos letnjoj kiši, zapalila par hiljada posetilaca na livadi pored Velikog jarunskog jezera, kako saznajemo, Sonja je i sama poželela da se vrati u Zagreb. Jedna od tri najpoželjnije DJ-ice sveta, poznata je po svojim eklektičnim setovima, bogatoj kolekciji gramofonskih ploča i “zaraznoj” energiji koju mogu osetiti svi posetioci na podijumu. Tokom svoje bogate karijere sarađivala je sa velikanima elektronske muzike kao što su Ricardo Villalobos, Luciano, Carl Craig te postala član poznate berlinske etikete Perlon.

Sonja Moonear
Sonja Moonear | Photo: #WELOVESOUND

Od domaćih izvođača, programu će se pridružiti Andrea Ljekaj, nagrađivani producent i međunarodni DJ s izdanjima na muzičkim etiketama “Get Physical”, “Einmusika”, “Save Us” i “Selador”. Muzika Andree Ljekaja svirala je dosad na BBC radiju, Boiler Roomu, Burning Manu, kao i u DJ setovima Joris Voorna, Laurent Garniera, Maceo Plexa, Dubfirea, DJ Harveya, Jamie Jonesa, Mandya i Noira. Šira javnost je za Andreu mogla da čuje prošle godine kad je izdat njegov remiks za hrvatsku divu Josipu Lisac.

Andrea Ljekaj
Andrea Ljekaj | Photo: #WELOVESOUND

Otvaranje letnje sezone u Zagrebu, a ujedno i treće izdanje open air #WELOVESOUND festivala održaće se u subotu, 1. juna 2019. godine na Velikom jarunskom jezeru, pored skate parka, s početkom u 16h i trajaće do 5h ujutro nakon čega sledi sad već tradicionalni, afterparty.

Early bird ulaznice su rasprodate dok su trenutno u prodaji regularne ulaznice po ceni od 3.177 din (200 kuna). Ulaznice će dan pre festivala i na ulazu iznositi 4.765 din (300 kuna). Ulaznice koje uključuju open air i afterparty, dostupne su u prodaji online putem službene web stranice festivala

#WELOVESOUND organizuje iskusna ekipa koja stoji iza Sonus festivala, treću godinu zaredom proglašenim najboljim festivalom u Hrvatskoj.

#WELOVESOUND @Instagram @Viber

Facebook Event