Šest dimenzija Seth Troxlera koje možda niste znali

781
Seth Troxler

DJ setovi Seth Troxler-a važe za nezaobilazno štivo među klaberima koji ga pored muzike obožavaju zbog njegovih komičnih trenutaka i drugih stvari kojima se bavi.

U susret njegovom prvom nastupu u Beogradu 20. aprila u Dragstoru, predstavljamo vam dimenzije Seth Troxlera koje ga čine jedinstvenom ličnošću na globalnoj sceni elektronske muzike.

SETH FILANTROP
Kao neko kome je dobro poznat život sa druge strane medalje, Seth se trudi da ne zaboravi odakle je došao i kakav mu je život bio pre zvezdanog statusa koji uživa sada. Od penjanja na Kilimandžaro kako bi skupio milion dolara za istraživanje raka do kuvanja za beskućnike na ADE konferenciji, Seth konstantno pokreće pitanja kako bi unapredio stanje svetske muzičke zajednice i njen pogled na svet.

this july i'm climbing kilimanjaro, the highest mountain in africa, to help fight brain cancer. we have set an ambitious team fundraising target of $1 million (my personal target is 100k) but with the help of my 700k followers on social, i truly believe this is achievable. how incredible would it be to use the power of social media to raise such a huge amount for a great cause? so, please, take a minute to share this video, tag your friends, and head to this link to donate if you can. every little truly does help. love seth x head here to donate: http://po.st/TroxlerKili #fcancer #milliondollarmission

Gepostet von Seth Troxler am Donnerstag, 12. Mai 2016

SETH KUVAR
Seth Troxler je pasionirani kuvar i obožavalac hrane. “Kuvanje, kao muzika, je temelj zajednice”, rekao je u svom kratkom Boiler Room filmu. Njegova ljubav prema kuvanju počela je sa prvim zalogajem tajnog BBQ sosa sa dimljenom, pečenom svinjetinom čiji se recept čuva i prenosi već tri generacije u njegovoj porodici. Svoju strast prema dobrom zalogaju pretvorio je u biznis gde u Londonu drži svoj restoran “Smokey Tails” i poslednjih godina redovno nastupa na ADE Cook-Off događaju u Amsterdamu gde je čak dva puta osvojio nagradu za najboljeg kuvara konferencije.

SETH KOMIČAR
Jeste li čuli za lika koji je odglumio delić kultnog filma “Fear and Loathing in Las Vegas“ dok je nosio šorts svoje devojke i postao instant internet zvezda? Ili onog tipa koji se snimao go za promociju festivala u klipu koji su mnogi nazvali “najbolji promotivni video ikada“? Ako je nešto, Seth je definitivno šoumen koji zna da zabavi sve oko sebe.

SETH AKTIVISTA
Isticanje političkih stavova danas postao je trend koji mnogi koriste kao samo-promociju, ali koliko njih zapravo čini nešto po pitanju toga što priča? Od puštanja muzike u Anti-Tramp kampanji za slobodu elektronske muzike do zalaganje za zaštitu noćnu kulturu Londona ili preispitivanje EDM konzumerizma, Seth svojim delima neprekidno pokazuje koliko veruje u to što priča.

SETH UMETNIK
Od DC10 do Berghaina, Tomorrowlanda i Detroit Music Festivala, od Ibice do Japana, Sethovi setovi nadaleko su poznati. Njegovo gotovo enciklopedijsko znanje ranog house-a iz Čikaga, minimala i techno-a, opskurnih zvukova indie rocka i ambijentalne psihodelije, uz talenat za gramofonima zbog kojih ga fanovi širom sveta obožavaju, doveli su ga do trona prestižnog magazina Resident Advisor 2013. na listi “Top 100 DJs“.

Troxlerov najnoviji kolaborativni projekat ga je svrstao u novu kategoriju umetnika: zajedno sa muzičarem Phil Moffa ima potpuno drugačiji i vanzemaljski projekat Lost Souls Of Saturn. Uradili su i muziku za kratak film koji je objavljen na RA.

SETH BIZNISMEN
Živim da radim na projektima koji su mesto gde se sreću umetnost, biznis i ideje. Za mene, ova ideja stvaranja je esencija života“, piše u Sethovoj biografiji. Dizajnirao je specijalnu liniju kofera za DJ-eve u saradnji sa Horizon Studios, pokrenuo je lanac restorana “Smokey Tails”, te je osnovao izdavačke kuće “Visionquest” i “Tuskegee” koje su ostavile veliki trag na elektronsku muziku.

Seth Troxler će nastupiti 20. aprila u klubu Dragstor u okviru pete sezone Apgrade žurki. Ulaznice za ovaj događaj po trenutnoj ceni od 1.190 din dostupne su na prodajnim mestima i onlajn servisima www.tickets.rs i www.gigstix.com.

Featured Photo: Press Photo