DE:MO te svojim melodičnim tehnom ovog petka vodi u Berlin

236
DEMO DOT

DE:MO je dvojac koji će u petak 26. aprila nastupiti u klubu DOT. Te večeri beogradske klabere DE:MO svojim novim hybrid DJ setom vodi u Berlin. Deda (Vladimir Stojanović) i Moca (Momir Latinović) će klasičan DJ-ing spojiti sa live act-om i postojeće trake oplemene dodatnim semplovima i efektima.

DE:MO ekipa se nedavno pojavila u Beogradu i donosi pravo osveženje na domaću elektronsku scenu. Za sebe kažu da su techno bend nastali u galaksiji Antennae i da su došli na planetu Zemlju sa zadatkom da kreiraju fabriku emocija ispoljenu kroz muziku i umetnost koja će ljudima pružiti mogućnost da osećaju dublje.

DEMO DOT All night long

Ono što ih razlikuje od ostalih, ne samo lokalnih već i svetskih DJ-eva je to što svoj život i žurke žive i prave u kamperu, zimi na Kopaoniku, a leti na Adi Bojani, gde organizuju žurke tokom cele sezone. Po povratku u Beograd, aktivirali su se na polju svoje muzičke karijere. U početku su DE:MO žurke organizovane po celom gradu, ispred kampera, na lokacijama masovnih žurki i noćnih klubova – svuda gde se nalazila njihova potencijalna publika. Ubrzo su dobili šansu da organizuju sopstveni stejdž na festivalu Dev9t, kao i da nastupaju na Urban Bug bini na prošlogodišnjem EXIT-u.

Njihovi setovi odlikuju melodic techno notama. Svoju muziku opisuju kao harmoničnu tehnozu sa prepoznatljivom melodijom, gde se trake razlikuju jedna od druge, moraju biti “pevljive” i pokretati ljude uz bit koji nije konstantno isti. Na nastupima vode računa da se publika dobro zabavlja. Njihova misija je da moćni zvuk koji stvaraju, transferom čiste emocije i strasti učine dostupnim ljudima na ovoj planeti.

Plesni podijum je spreman, DE:MO su spremni, pitanje je da li ste i vi?

Facebook Event

Photos: DOT