Zvuk Ibice stiže na zagrebački #WELOVESOUND Open Air

280
welovesound jarun zagreb recenzija

Već bogatom programu kojeg čini trenutno najpopularniji američki DJ – Seth Troxler, članica “Perlon” familije i jedna od najtalentovanijih ženskih DJ-eva na sceni – Sonja Moonear, predstavnik francuske house scene i član renomiranog trojca Apollonia – Dyed Soundorom te mlada nada hrvatske scene poznata daleko izvan granica države – Andrea Ljekaj, pridružiće se Shaun Reeves i Luca Cazal.

Rođen u Michiganu, ali sa adresom u Berlinu, Shaun Reeves vrlo je poznato ime elektronske scene koji je odrastao na Detoit zvuku. Zajedno sa Seth Troxlerom, jedan je od osnivača svetski poznate muzičke etikete “Visionquest” na kojoj su muziku izdavali imena poput Tale Of Us, Maceo Plex, Guy Gerber, Butch, Mathhew Jonson i mnogi drugi. Ljubitelj house i minimal techno zvuka redovan je gost svih najbitnijih festivala i klubova u svetu, od rumunjskog Sunwaves festivala, Club der Visionaere i Watergate klubova u Berlinu, festivalu BPM u Dubaiju i Portugalu, Output kluba u New Yorku do nastupa u klubu Ushuaïa na Ibizi. Iako je na paškom Sonus festivalu nastupio pre par godina, Shaun Reeves na #WELOVESOUND Open Air dolazi po prvi put.

WELOVESOUND 2019 Line Up

Luca Cazal zagriženi je kolekcionar vinyla. Italijan sa sedištem na Ibizi, redovno nastupa u klubovima kao što su londonski Fabric, Warung Beach Club u Brazilu, Panorama Bar u Berlinu te DC10 klub na Ibizi čijih partija Circoloco i Paradise je rezident DJ već dugih 7 godina. Lucina producentska izdanja mogu se naći na poznatim muzičkim etiketama kao što su “Classic Music Company”, “Crosstown Rebels” i “Hot Creations”.

Luca Cazal na #WELOVESOUND donosi duh Ibize te uz vrhunsko društvo Seth Troxlera, Sonje Moonear, Dyed Soundoroma, Shaun Reevesa i Andreu Ljekaja, verujemo da će posetiocima pružiti nezaboravno iskustvo.

#WELOVESOUND Open Air festival 2018 Aftermovie

Pogledajte Aftermovie prošlogodišnjeg #WELOVESOUND Open Air festivala. 🔊Uskoro objavljujemo info o 2019 ediciji! 🤘

Gepostet von Grotto – The Way Of Life. am Dienstag, 15. Januar 2019

Otvaranje letnje sezone u Zagrebu, a ujedno i treće izdanje Open Air #WELOVESOUND festivala održaće se u subotu, 1. juna 2019. godine na Velikom jarunskom jezeru, pored skate parka, s početkom u 16h i trajaće do 5h ujutro nakon čega sledi sad već tradicionalni after party čija lokacija će uskoro biti objavljena na Facebook Eventu.

Early Bird ulaznice su rasprodate dok su trenutno u prodaji regularne ulaznice po ceni od 200 kuna (oko 27 evra). Ulaznice koje uključuju open air i after party, dostupne su u prodaji putem Entrio i TISAK MEDIA prodajnih mesta, a online putem web stranice festivala.

#WELOVESOUND @Facebook @Instagram

Pridružite se Viber zajednici putem ovog linka.

Photos: #WELOVESOUND