Naša sjajna vokalistkinja i producent Ben Ashley su snimili novi trance hit!

747
Natalie Dime
Photo: Diva Hammad Photography

S vremena na vreme, pojave se naši izvođači sa svetski poznatim imenima. Ne u stilu Ljupka Stević + Snoop Dogg, već u ozbiljnoj kolaboraciji gde se obe strane dopunjuju.

Tako nam je ovoga puta stigla trance numera “In The Dark” koju potpisuju Ben Ashley i naša Nataša Vušković, poznatija kao Natalie Dime. Pesma je našla na nemačkoj etiketi “State Control Records” koju vodi Christian Sprung (DJ Phalanx). Etiketa je inače poznata po svojim uplifting, tech i dark trance izdanjima.

Ben Ashley Natalie Dime In The Dark State Control Records
Ben Ashley feat. Natalie Dime – In The Dark [State Control Records] (Cover)

Tako se i ova numera uklopila u već postojeći katalog ove etikete. Natašin vokal uz klavirske deonice i uplifting trance synthove vodi ljubitelje trance muzike u pravu muzičku ekstazu. Sa lirikom “I am not afraid of silence” nas čak podseća u nekim momentima na “Silence” iz ’99te kada je vokal tu dala Sarah McLachlan.

Pesma zaista vraća u taj period kasnih 90ih i početak 2000ih kada je trance scena bila najjača. Sve u svemu, nećemo se iznenaditi ako ovu pesmu zavrte Paul Van Dyk, Alex Morph, Dan Stone ili Sean Tyas.

Možete je nabaviti na Beatportu.

Featured Photo: Diva Hammad Photography