Be-At TV preneo Andrew Mellerov set sa Blenderove žurke u Hangaru!

218
Andrew Meller Be-At TV Hot Since 82 Blender

Jedan od najvećih video striming servisa na svetu Be-At TV juče je kao Live video na svojoj Facebook stranici preneo set domaćeg DJ-a i producenta Andrew Mellera.

U pitanju je closing set Blenderove žurke u beogradskom Hangaru gde je te večeri vatreno igralo 4.000 ljudi. Strani izvođač i predvodnik lineup-a bio je Hot Since 82, a kao opening našli su se Wise D & Kobe i IDQ. Video je snimao OSC visual.

Andrew Meller DJ set at Blender | Hangar Belgrade 2019 | Be-at.tv

🛑✋Premiere from Andrew Meller live at Blender @ Belgrade Serbia. Heavy hitting beats and a good flow is all you need this Monday

Gepostet von Andrew Meller am Montag, 29. April 2019

Andrew Meller je požarevački DJ i producent najpoznatiji po hitovima “Born Slippy (Reincarnation Mix)”, “Insomnia” i “Godfather’s Dance”, ali ga domaća publika veoma dobro poznaje i prepoznaje po njegovoj pozitivnoj energiji, fuziji muzičkih pravaca i mixevima koji se pamte. Na sceni je od 2009. godine kao jedan od osnivača projekta ReWire, čiji je rezultat preko 60 izdanja i nastupi širom regiona.

Andrew Meller alijas koristi od 2014. godine, što prati i probijanje na globalnu scenu i uspeh kao jedinog producenta ovih prostora koji je ne samo dostigao 1. mesto Beatport Overall Charta, već se na njemu zadržao čak pet nedelja.

U ovom momentu Andrew Meller ima aktuelno izdanje za “Saved Records”, EP-saradnju sa CJ Jeffom i sprema se za turneju po Kini na koju kreće krajem juna.

Andrew Meller @Facebook @Instagram @SoundCloud

Featured Photo: OSC Visual