TKNO i Sugar Lobby podžavaju Sam Paganinija na Topljenju

571

Ostalo je još manje od mesec dana do Topljenje Open Air spektakla koji se održava 31. Maja u otvorenom Atrijumu Beogradskog Sajma. Interesovanje je ogromno a trenutna cena karata može da se obezbedi do 10. Maja. Veći deo kapaciteta je rasprodat a publika sa nestrpljenjem čeka poznatog svetskog tehno DJ i producenta, Sam Paganinija koji je izazvao veliko oduševljenje kada je objavljen kao headliner.

Organizatori su danas objavili da će domaću DJ podršku na događaju čiiti TKNO i Sugar Lobby.

tkno-post-v2-bw-topljenje

TKNO je Dj i producent i vlasnik Tauten izdavačke kuće. Jako dobro je poznat kako našoj tako i regionalnoj tehno sceni. Pažljiivo birajući trake za svoje setove vrlo brzo je postao miljnik novih naraštaja domaće publike što ga je krunisalo borjnm nastupima na svim vodećim domaćim i reginalnim festivalima i klubovima ka i nastupima u vodećim zemljama evrope.

sugar-lobby-bw-post-topljenje

Sugat Lobby je jedna od ponzatijih domaćih tehno dama.  Pre mesec dana je izdala par svežih traka za Translucent i sprema nam paklen set za Topljenje. Svojim radom i nastupima u Srbiji je zaslužila i pozive regiona, Evrope kao nekih egzoričnih destinacija poput Vijetnama. Uvek je energična na svojim nastupima i garantuje dobar provod.

Organizatori još jednom podsećaju da se ulaznice za Topljenje mogu kupiti do 10. Maja po cenama od : Regular – 1, 390 rsd i VIP – 2, 090 rsd na svim blagajnama http://gigstix.com/ i https://www.tickets.rs/. Nakon 10. Maja cena ulaznica će rasti.

Više informacija i event-u možete naći in a Facebook stranici.