Vodimo vas u Barutanu na Invite Only žuku sa Blond:ish i Black Motion

443
Blondish Black Motion Barutana

31. maja među zidinama Barutane i same Kalemegdanske tvrđave prostrujaće energija, duh i muzika svetske prestonice klupske kulture – Ibice.

DJ, producentkinja, osnivač izdavačke kuće i aktivista za zaštitu životne sredine, Vivie Ann Bakos, poznatija pod imenom Blond:ish nastupiće ovog petka sa južnoafričkim dvojcem Black Motion.

Projekat Blond:ish se na sceni pojavio kao duo 2008. godine. Tokom deset godina zajedničkog rada Vivie Ann Bakos i Anstascia D’elene su nastupale na festivalima i u klubovima širom sveta, a njihov materijal se našao na izdanjima najcenjenijih svetskih izdavačkih kuća.

Početkom ove godine, ovaj kanadski dvojac se razilazi i Vivie Ann nastavlja Blond:ish kao solo projekat, donoseći novu muziku, energiju, sreću i spiritualnost, kroz svoje individualne nastupe i produkciju.

Blond:ish
Photo: Blond:ish Facebook Page

Black Motion su poznati po svojoj sirovoj umetničkoj strani, energiji, hipnotišućem performansu i njihovim zaštitnim znakom – fuzijom perkusija, kwaito-a i house-a. Na sceni koriste vokaliste i klavijaturiste kao podršku njihovom DJ i perkusionističnom nastupu.

Sastav Black Motion oformljen je pre skoro jedne decenije, kada su Robert Mahosana (DJ Murda) i perkusionista Thabo “Smol” Mabogwane odlučili da se upuste u saradnju. Njihovo partnerstvo je za kratko vreme postalo vrlo uspešno, a muzika koju su stvarali osvojila je radijske emisije i postala sastavni deo lokalnih kompilacija.

Black Motion
Photo: Black Motion Facebook Page

S obzirom da je ovaj event Invite Only tipa, ulaz je moguć samo uz pozivnicu! Ispod pročitajte kako da dođete do svoje pozivnice.

PRAVILA NAGRADNE IGRE

01. Pronađite ovaj post na našoj Facebook stranici ili kliknite ovde
02. Like i Public Share posta
03. U komentaru na postu tagujte osobu koju vodite u Barutanu

Nagradna igra traje do utorka, 21. maja, do 21h kada ćemo putem random.org sajta odabrati dobitnike i obavestiti ih. Srećno!

Featured Photo: Barutana Press