Grotto te vodi na Topljenje Open Air sa Sam Paganinijem

Topljenje Victor Ruiz Oliver Huntemann recenzija

Ostalo je još tačno 10 dana do Topljenje Open Air spektakla koji se održava 31. maja na Beogradskom Sajmu i pravo je vreme da vam podelimo nekoliko karata.

Interesovanje za ovaj event je ogromno, a veći deo kapaciteta je rasprodat i publika sa nestrpljenjem čeka poznatog svetskog techno DJ i producenta Sam Paganinija, koji je izazvao veliko oduševljenje kada je objavljen kao headliner.

Domaću podršku će mu pružiti TKNO i Sugar Lobby.

Kao DJ, Sam Paganini je nastupao za sve vodeće svetske festivale i klubove: Awakeings, Tomorrowland, Sziget, Sonus, Time Warp, Ultra, KAPPA, Berghain, Fabic, Amnesia i mnoge druge.

Međutim njegova produkcija je priča za sebe.

Traka “Rave“, izdata za čuveni “Drumcode”, ima skoro 37 miliona pregleda na YouTube-u i nosila je prvo mesto na Beatport Techno Chartu čak 2 meseca!

Nakon uspeha sa Drumcode-om, Sam 2016. godine osniva i svoj label pod nazivom “JAM” na kome izdaje album “Zenith“. Ovaj label koristi kako bi promovisao svoju viziju techno zvuka tako da na Topljenju možemo očeivati svašta od njega po pitanju selekcije muzike.

tkno-post-v2-bw-topljenje

TKNO je DJ i producent i vlasnik „Tauten“ izdavačke kuće. Jako dobro je poznat kako na našoj tako i na regionalnoj techno sceni. Pažljiivo birajući trake za svoje setove vrlo brzo je postao miljenik novih naraštaja domaće publike, što ga je krunisalo brojnim nastupima na svim vodećim domaćim i reginalnim festivalima i klubovima kao i nastupima u vodećim zemljama Evrope.

sugar-lobby-bw-post-topljenje

Sugar Lobby je jedna od ponzatijih domaćih techno dama. Nedavno je izdala par svežih traka za „Translucent“ i sprema nam paklen set za Topljenje. Svojim radom i nastupima u Srbiji je zaslužila i pozive iz regiona, Evrope kao i nekih egzoričnih destinacija poput Vijetnama. Uvek je energična na svojim nastupima i garantuje dobar provod.

KAKO OSVOJITI KARTU ZA LETNJE OPEN AIR TOPLJENJE?

01. Pronađite ovaj post na našoj Facebook stranici ili kliknite ovde
02. Like i Public Share posta uz tagovanje Facebook Eventa
03. U komentaru na postu okačite vaš omiljeni YouTube link neke trake Sam Paganinija ili snimak sa nekog njegovog nastupa

Nagradna igra počinje 21. maja u 21h i traje 24h tj. do 22. maja do 21h kada ćemo putem sajta random.org odabrati i obavestiti dobitnike. Srećno!

Prethodni tekstClubTogether: Interaktivna rejv mapa koja čuva uspomene
Sledeći tekstNa kultnu Exitovu No Sleep binu stižu moćni techno klub Bassiani i legendarni DVS1!