Legendarni Joris Voorn stiže na tvrđavu Kastel!

172
Joris Voorn

Fresh Wave Heaven u drugoj festivalskoj večeri predstavlja Joris Voorna, jednog od headlinera ovogodišnjeg izdanja Nektar Fresh Wave Festivala!

Holandski DJ i producent, Joris Voorn dugogodišnju karijeru započeo je još 2003. godine i to osvojenom nagradom za talent u svojoj zemlji. Samo šest godina kasnije, 2009. godine kao autor i producent potpisao se na singl “Sweep Thr Floor” čime je istorija elektronske muzike otvorila vrata za ovog izvođača. Apsolutni hit i himna Ibize brzo mu je donela mnogobrojne festivalske i klupske nastupe i priliku da svoj talent i specifičan odabir muzike prezentuje publici širom sveta. A da se zaista radi o vanserijskom izvođaču potvrđuje i činjenica da je u posljednjoj dekadi često bio rezident velikih klubova na Ibizi kao što su Ushaia i Amnesia, te headliner velikih svetskih festivala poput Parklife (Manchester), Movement (Detroit), Tobacco Dock (London), Ultra (Miami), Mysterylands (Amsterdam), Hideout (Croatia), Electric Zoo (New York), BPM (Mexico),…

Joris Voorn Fresh Wave festival Heaven
Photo: FWF Press

Bogat je produkcijski rad Joris Voorna, recimo, njegov posljednji album “Nobody Knows”, proglašen je za najbolji elektronski album 2014. godine od strane američke Billboard Top liste. Često producira i izdaje, a vlasnik je i dve izdavačke kuće, “Rejected” i “Green”, koje beleže značajne rezulate u industriji svetske elektronske muzike. Nemerljiv je njegov doprinos elektronskoj muzici, jer kroz svoju afirmaciju istovremeno je afirmisao elektronsku muzičku scenu holandske metropole i epicentra techno zvuka Amsterdama.

Deo te scene osetiće svi koji ovog leta posete Fresh Wave Heaven, a podsećamo da je u prodaji ograničeni kontigent promotivnih TRODNEVNIH festivalskih ulaznica po ceni od 65KM (oko 3.900 rsd) i dostupne su na on line ticket servisima: kupikartu.ba i gigstix.com.

Pogledajte i ponudu smeštaja u Banjaluci za vrijeme osmog izdanja Nektar Fresh Wave Festivala kao i sve ostale informacije na www.freshwavefestival.com.

Featured Photo: Joris Voorn Facebook Page