Sébastien Léger pokrenuo label “Lost Miracle”

259
Sébastien Léger

Globalno poznati hitmejker Sébastien Léger započeo je misiju povratka klupske muzike u prvi plan. U svetu kratkotrajnih hitova on je fokusiran na muziku sa trajnijim utiskom na sopstvenom potpuno novom lejblu “Lost Miracle“. Prvo izdanje sadrži dve originalne Légerove trake i jedan remix od Tim Greena.

Léger već dve decenije pravi muziku i nastupa u klubovima širom sveta. Nemoguće ga je stilski odrediti, a neko je ko pliva u underground vodama, ali i izbacuje na površinu hitove koje su izdavale najpoznatije etikete. Sada nam, međutim, na scenu donosi svoju izdavačku kuću, gde će izavati trake koje pokazuju njegovo viđenje muzike.

Lost Miracle Recordings

Pokretanje etikete “Lost Miracle” se planira već skoro godinu dana, a prelomni trenutak njenog nastanka je muzika koja po Légeru nije pripadala ni na jednom postojećem lejblu.

Traka mora da ima klasičan zvuk. Melodije i elemente koji odskaču od ostalih. Podžanr mi nije važan sve dok je u sferi house-a.” – Sébastien Léger

Vizuelni identitet lejbla inspirisan je njgova ljubav prema azijskoj umetnosti, kulturi, modi, hrani i arhitekturi. U budućnosti “Lost Miracle” će imati i svoju modnu liniju kao i muziku od artista koje on voli i poštuje, a i specijalne showcase žurke širom sveta.

Prvo izdanje izlazi 07. juna, a već je dostupno za poručivanje na ovom linku. Možete ga preslušati ispod.

Featured Photo: Sébastien Léger Facebook Page