Detroitski čarobnjak Moodymann uz Tale Of Us, Laurenta Garniera, David Augusta i Helenu Hauff zaokružuje program Apgrade Festivala!

466
Moodymann Apgrade

Muzička ikona Detroita Moodymann nastupa premijerno na omiljenom beogradskom festivalu elektronske muzike! Na do sada najjačem lajnapu Apgrade Festivala su i vodeće zvezde elektronske muzike današnjice Tale Of Us, Laurent Garnier, Helena Hauff, David August i drugi.

Uz nova imena otkriven je kompletan program za sva četiri festivalska dana, a počinje i prodaja dnevnih karata! Tokom vikenda, 13. i 14. septembra, Apgrade se širi na dve festivalske bine, ali i posebne dnevne programe na različitim lokacijama impresivnog industrijskog kompleksa Luke Beograd na samoj obali Dunava.

Moodymann
Moodymann | Photo: Mathias Schmitt

Novo, četvorodnevno izdanje Apgrade festivala 12. septembra otvara David August, jedan od najuzbudjivijih glasova elektronske muzike danas. Podršku za techno “wunderkinda” pružiće italijanska DJ zvezda i zagovornica vinyla Paquita Gordon, kao i jedan od miljenika domaće publike Kristijan Molnar.

Ekskluzivnim nastupom u regionu petak predvodi miljenik beogradskih klabera svih generacija Laurent Garnier, ali i harizmatična techno heroina Helena Hauff koja u Beograd dolazi na vrhuncu slave. Nosioci programa druge festivalske bine, za čiju selekciju je zadužen klub Drugstore, biće internet i muzička senzacija, popularni techno boy band Fjaak, kao i Red Light Radio selektor Orpheu The Wizard.

Orpheu The Wizard
Orpheu The Wizard | Photo: Press

Subota je rezervisana za najtraženiji svetski DJ tandem i vodeće “Afterlife” protagoniste Tale Of Us pored kojih ce nastupiti i legendarni techno multiinstrumentalista Mathew Jonson. Istog dana, na koordinatama drugog stejdža publiku očekuju misteriozni producent Skee Mask, autor jednog od najzapaženijih elektronskih albuma 2018. “Compro” i pariski mastermajnd elektronske eklektike Low Jack.

Low Jack
Low Jack | Photo: Louis Canadas

Finale festivala sledi u nedelju 15. septembra uz nastup Moodymanna! Veče zatvaranja kreće već uz zalazak sunca, na posebnoj lokaciji i u programskoj režiji Tijane T, beogradske i svetske techno dive koju ćemo na ovogodišnjem Apgrade festivalu slušati u dva muzički raznovrsna seta, obogaćena novim iskustvima koje donosi sa brojnih nastupa ovog leta koje je počelo na Ibici i čuvenoj žurci Solomun + 1. Uvod u ovo posebno veče napraviće Phillie P i DJ Brka.

Program tokom ova četiri uzbudljiva dana zaokružuju nastupi brojnih domaćih i internacionalnih imena – R.O.S.H., Regen, Ali Güney i Phillie P su neki od njih – kompletan spisak izvođača po danima dostupan je na Apgrade.org i FB event strani.

Od danas su na svim blagajnama i onlajn servisima Gigstix.com i Tickets.rs dostupne dnevne festivalske ulaznice po prvim cenama od 1.190 RSD i 990 RSD za dane otvaranja i zatvaranja i 1.290 RSD za petak i subotu. Cena dnevne VIP ulaznice je 1.590 RSD za prvi dan, 1.690 RSD za petak i subotu.

U prodaji je preostao i mali broj četvorodnevnih festivalskih kompleta (2.390 RSD standardni i 3.590 RSD VIP) koji vas pored svih festivalskih dana uvodi i na žurku zatvaranja. U narednom ciklusu prodaje trodnevni festivalski kompet neće obuhvatati i dan zatvaranja zbog najavljenog ograničenog kapaciteta te večeri.

Featured Photo: Apgrade Press

Prethodni tekstVatra i brazilka ANNA ovog vikenda u Barutani
Sledeći tekstKeith Flint inspiracija za novu Versace kolekciju