Vatra i brazilka ANNA ovog vikenda u Barutani

186
ANNA apgrade 2018

Ovog petka, 21. juna posetioce Barutane očekuje rap i rnb spektakl uz DJ kolektiv Vatra, koji čine byp_50Grass, Fake Casual i Inspektor, koji će zapaliti binu uz specijalne goste: Ognjena, Brzo Trči Ljanmi-ja i Tommy Gang-a.

ANNA Fresh Wave festival Barutana

Dan kasnije, u subotu 22. juna, nastupiće brazilska techno diva ANNA, u okviru promo žurke banjalučkog Fresh Wave Festivala, zajedno sa rezidentima ovog festivala, Nebs Jack-om i Joma Majom, a domaću podršku će im pružiti Roxa.

Zahvaljujući odličnom izdanju “Odd Concept”, koje je 2016. godine bilo nezaobilazno u setovima velikana kao što su Solomun, Carl Coxi Joseph Capriati, ANNA-ina karijera je doslovno eksplodirala i ona je postala prepoznatljivo ime svetske elektronske muzičke scene.

Njen najnoviji singl koji je izdala za “Kompakt” nosi naziv “Hidden Beauties” i apsolutni je hit plesnih podijuma. ANNA stiže na beogradski Fresh Wave Promo party nakon potvrđenog nastupa na sjajnom nemačkom Docklands Outdoor festivalu na kojem će DJ pult deliti sa Adriatique, Amelie Lens, Maceo Plex-om i ne treba sumnjati da će publici u Barutani ponuditi, nabijeno energijom, veče za pamćenje.

Ulaznice za Vatra žurku mogu se kupiti na vratima Barutane po ceni od 500 dinara, dok se karte za Fresh Wave promo party nalaze u prodaji po promotivnoj ceni od 700 dinara za parter, i 1.200 dinara za VIP putem prodajnih mreža Gigs Tix.