Fresh Wave Heaven: Kompletirana Energy bina!

278
Fresh Wave festival 2019 Energy stage

Energy, festivalska bina rezervisana za progresivne izvođače iz zemlje, regiona i sveta, ove godine ugostiće zanimljiva, neka nova, ali i kultna imena elektronske muzike.

Najuticajnije ime prve večeri biće svakako kultni beogradski DJ Dejan Milićević, a binu će deliti sa Nikolom Vemićem a.k.a. Vemic DJ i argentincem Alexis Cabrerom. Isto veče nastupiće i Daniel Puletić, Origigi i Stefan Ivanković. Drugo veče rezervisano je za nastup slovenačkog DJ-a Damir Hoffmana, a nastupiće još i jadranski DJ biser Shipe i Goran Emkić, DJ Jock, Matteo Puntar i Davor B. Poslednje veče nastupiće iz Beograda Bokee b2b Life4Funk, čuveni novosađani Gemini, Zlatnichi, Mark Anderson b2b Branko Vuković i Luka Čikić.

Fresh Wave festival 2019 Energy stage line upOsmo izdanje Nektar Fresh Wave festivala tako će nastaviti da osigurava prostor za nastup mladih i neafirnmisanih izvođača uz legendarne regionalne izvođače čime se princip aktivnog učešća festivala u kreiranju scene ostvaruje i u ovogodišnjem Heaven izdanju!

Podsećamo da su od ponedjeljka, 17.6. dostupni su super drugarski paketi ulaznica 4+1 koji podrazumevaju jednu trodnevnu ulaznicu gratis na četiri kupljene trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj ceni od 65 KM (33 evra). Ne propusti šansu, jer broj paketa je ograničen, okupi ekipu i na vreme se obezbedite festivalskim ulaznicama po najboljem dealu.

Proveri listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na 8. izdanju Fresh Wave Festivala, na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge !

U prodaji i jednodnevne festivalske ulaznice!
Uz početak prodaje ograničenog broja promo paketa 4+1 istovremeno počela je prodaja jednodnevnih festivalskih ulaznica po ceni od 30 KM (15 evra) za svako festivalsko veče. Sve ulaznice dostupne su na online ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com.