Tenzija pravi novu open-air žurku

341
Tenzija

Tenzija je tehno ekipa koje se bavi promocijom elektronske muzike u Vojvodini. Tokom protekle tri godine, organizovali su žurke u selu Pivnice na kojima su nastupili DJ-evi nove generacije. Ove subote, 27. jula na placu pored stadiona Slavija, na njihovoj najnovijoj open-air žurci nastupiće mlade techno zvezde Sesha, Alex Petrov, Kulicio i Alex Haze.

Sesha je od iskusne klaberke i rejverke sa stažom postala DJ koji u poslednje vreme privlači sve više pažnje na domaćoj sceni. Pohađala je novosadsku DJ školu Vladmira Aćića gde je naučila da prenese svoju strast i kreativni impuls na podijum za ples. Nastupi na kojima se najviše istakla su Green Love žurke sa Fatimom Hajji, Rebekom i Deborom De Lukom.

Kulicio je mladi DJ iz Kisača koji je zajedno sa Seshom pohađao DJ školu. Njegov brzi, energični tehno zvuk doneo mu je nastupe na brojnim žurkama od kojih se izdvaja Green Love sa Fatimom Hajji.

Tenzija Sesha

Alex Petrov je perspektivni DJ i producent iz Kragujevca čiji stil definiše kombinacija psihodeličnog trensa, esida i mračnog tehna. Nastupio je na festivalima Hills Up, Foam Fest i Šumadija fest, te svoju muziku izdaje za britansku izdavačku kuću “Let it Out”.

Alex Haze iz Sombora se bavi muzikom više od deset godina. U svojim setovima koketira sa hausom, tehnom, esidom i minimalom kako bi stvorio jedinstveno putovanje kroz zvuk.

Nakon žurke je organizovan after za najizdržljivije. Ulaznice za open-air žurku se prodaju na ulazu od 22h po ceni od 350 dinara.

Facebook Event