Hrvatski Sonus festival nastavlja svetsku saradnju sa Viberom koji trenutno ima više od milijardu korisnika

192
Sonus Viber 2019

Ove godine Sonus je nastavio saradnju sa Viberom kako bi poboljšali celokupno Sonus iskustvo uz ekskluzivan sadržaj i nagrade. Posetioci Sonus festivala mogu saznati sve najbitnije informacije o festivalu putem chat bota i uživati u ekskluzivnom sadržaju dostupnom u Sonus festival Community grupi na Viberu i to sve na svom mobilnom telefonu. Uskoro u Sonus Community grupi, koja trenutno broji desetine hiljada fanova i čiji broj raste iz dana u dan, fanovi mogu očekivati i ekskluzivne intervjue sa izvođačima Sonus festivala.

Sonus festival

Proglašen najboljim hrvatskim festivalom 3 godine zaredom prema izboru nagrada “Ambassador” i 3 godine zaredom svrstan među 10 najboljih svetskih festivala prema izboru časopisa Resident Advisor za mesec avgust, Sonus će se od 18. do 23. avgusta održati na ostrvu Pagu. Tokom 5 dana i 5 noći, u četiri open-air kluba, svetska elita elektronske muzike pripremiće nezaboravan provod desetinama hiljada posetilaca koji svake godine dolaze iz čak 65 zemalja sveta na Sonus. Ove godine program čini više od 70 izvođača, uključujući Black Coffee, Amelie Lens, Solomuna, Maceo Plexa, Richie Hawtina, Charlotte De Witte i mnoge druge. Pre festivala, u Noa Beach klubu održaće se i pre-party i party otvaranja, 16. i 17. avgusta uz Hot Since 82, Mind Against i Fuse kolektiv. Ulaznice su dostupne u pretprodaji putem ovog linka, a dnevne na ulazu na festival.

Rakuten Viber je deo Rakuten Inc. kompanije, svetskog lidera u e-trgovini i finansijskim uslugama. Viber je službeni komunikacioni kanal fudbalskog kluba Barcelona, i službena instant messaging i calling aplikacija NBA košarkaškog kluba Golden State Warriors. Viber broji više od milijardu korisnika te je najpopularniji u srednjoj i istočnoj Europi, Rusiji, na Bliskom Istoku i nekim azijskim tržištima što se potpuno slaže uz Sonusov imidž festivala sa međunarodnom publikom.

Priključite se Sonus kanalima na Viberu: Sonus stickeri, Sonus Community, Sonus Chat Bot.