Wise D & Kobe izdali 4 nove trake u avgustu

164
Wise D & Kobe

Domaći DJ duo Wise D & Kobe koji važi za jedan od najcenjenih i najiskusnijih tandema u regionu, a i šire, ima nova vrela izdanja koja su sveža na tržištu.

Njihova poslednja traka “House Thang” izdata je nakon prethodne njihove trake “Minor Joys” koje je dobila sjajne komentare i ocene u svetu underground house muzike, a vrhunac svega bilo je to da su je u Mančesteru na Parklife festivalu zavrteli Jamie Jones i Marco Carola u b2b setu! Ubrzo nakon toga rezident jednog od vodećih klubova na Ibizi i vlasnik “Too Many Rules” ekikete – Javi Bora uzima i novu traku koja takođe ima odlične komentare za sada, a možete je preslušati, podržati i kupiti ovde.

Nakon toga za ljubitelje malo žešćeg i masnijeg groove-a stigao je novi EP sa tri nove trake. Ovoga puta trake su potpisane za londonsku izdavačku kuću “Little Festival Records” koji je uglavnom baziran na minimal tech i deep zvuk. “Subsonic” EP sadrži ukupno tri trake medju kojima je i jedan remix. Traka “Subsonic” po kojoj EP i nosi naziv prava je poslastica za energičnu rejv publiku. Inače dobila je i jedan izuzetno zanimljiv remix od mladog Sam Girling-a koji je proglašen za izvođača meseca BBC radija 1, gde je traka i imala svoju premijeru. Ova tri noviteta možete preslušati, podržati i kupiti ovde.

Inače, Wise D & Kobe već duže vreme imaju sjajan feedback od Lee Fossa i Jamie Jonesa, a mi im želimo neko novo izdanje uskoro za njih!