Mancha & MarkPanic i Underground Connection ovog petka u KPTM studiju

177
mancha mark panic blender

Zaželeli ste se dobrog techno zvuka? Čekamo vas u petak 6. septembra od 17h na Open Air Live događaju na dobro poznatoj lokaciji KPTM studija gde će za DJ pultom predstaviti svoje nove setove Mancha & MarkPanic jedni od omiljenih klupskih artista koji uvek užare atmosferu na densfloru. Uz naše hostove svojom muzikom predstaviće se Aleksandar Korićanac (Underground Connection) koji će na svoj autentičan način dati pečat ovom događaju.

Aleksandar Korićanac Underground Connection
Photo: Nebojsa Cvetkovic Photography

Sledi osam sati ozbiljnog elektronskog zvuka u okviru novog koncepta KPTM-a, “KPTM je Radio”.

Brinemo o okolini i o svom gradu. S obzirom na to, izbacili smo plastične čaše, slamčice, kao i pića u plastičnim flašama iz upotrebe, odnosno, prodaje, dok je za proizvode kupljene u našem objektu obezbeđena reciklaža.

Check It! Aleksandar Korićanac / Mancha&Mark Panic at KPTM Live

Ovog petka 6, septembra od 17h na open air LIVE događaju za DJ pultom Mancha & MarkPanic jedni od omiljenih klupskih artista koji uvek užare atmosferu na densfloru, kao i Aleksandar Korićanac (Underground Connection) koji će dodatno začiniti ovaj LIVE event!Sledi osam sati ozbiljnog elektronskog zvuka!CHECK IT!Check It! Aleksandar Korićanac / Mancha&Mark Panic at KPTM Live

Gepostet von KPTM am Dienstag, 3. September 2019

Program kao do sada možete pratiti uživo u našoj bašti ili online preko livestream-a na kptm.rs. Check it!

Informacije o cenama karata i pića možete potražiti na zvaničnom Facebook Eventu.

Sve naredne događaje “KPTM je Radio” koncepta pratite preko naših zvaničnih kanala na društvenim mrežama Facebook i Instagram.