BRLN party: de & mo i Looda Sosa ovog petka u klubu DOT

182
BRLN de & mo Looda Sosa DOT

Ovog petka, 10. januara, de & mo vas svojim zvukom vodi u Berlin, ovog puta sa specijalnom gošćom – Loodom Sosom!

Oni dvojac je postao prepoznatljiv po hybrid DJ setovima tokom kojih klasičan DJ-ing spajaju sa live actom i postojeće trake oplemene dodatnim semplovima i efektima.

DEMO

de & mo ekipa se nedavno pojavila u Beogradu i donosi pravo osveženje na domaću elektronsku scenu. Za sebe kažu da su techno bend nastali u galaksiji Antennae i da su došli na planetu Zemlju sa zadatkom da kreiraju fabriku emocija ispoljenu kroz muziku i umetnost koja će ljudima pružiti mogućnost da osećaju dublje.

Ono što ih razlikuje od ostalih, ne samo lokalnih već i svetskih DJ-eva je to što svoj život i žurke žive i prave u kamperu, zimi na Kopaoniku, a leti na Adi Bojani, gde organizuju žurke tokom cele sezone. Po povratku u Beograd, aktivirali su se na polju svoje muzičke karijere. U početku su njihove žurke organizovane po celom gradu, ispred kampera, na lokacijama masovnih žurki i noćnih klubova – svuda gde se nalazila njihova potencijalna publika. Ubrzo su dobili šansu da organizuju sopstveni stejdž na festivalu Dev9t, kao i da nastupaju na Urban Bug bini na Exitu.

Njihovi setovi odlikuju melodic techno notama. Svoju muziku opisuju kao harmoničnu tehnozu sa prepoznatljivom melodijom, gde se trake razlikuju jedna od druge, moraju biti “pevljive” i pokretati ljude uz bit koji nije konstantno isti. Na nastupima vode računa da se publika dobro zabavlja. Njihova misija je da moćni zvuk koji stvaraju, transferom čiste emocije i strasti učine dostupnim ljudima na ovoj planeti.

Looda Sosa

Looda Sosa, rođena u Kikindi, živi u Novom Sadu. Sa 14 godina završava muzičku školu, odsek klavir, koji i dan danas ostaje njena velika ljubav. Ideja nastaje kada svet počneš da prilagođavaš sebi, te je tako Looda Sosa počela da se bavi DJ-ingom u avgustu pre dve godine. Zanat je usavršila kod tri legendardna profesora, Peleta Drezgića, Billy 9 i Vladimira Aćića. Nastupala je u svim poznatim vojvođanskim klubovima, na Green Love festivalu i na raznim modnim događajima.

Na nastupima isključivo pije kafu, neretko ume da vrisne od uzbuđenja, a kad izniveliše energiju sa publikom – to postaje pun pogodak i nastup koji se pamti još dugo. Preferira cross-genre setove, koje kreira kroz upravo tu nivelaciju energije sa publikom. Kako kaže, voli masan bass i melodičnu strast. Odabrani techno, tech house, melodic i progressive u kombinaciji, daju jednu mini eksploziju svih njenih osećanja.

Kafu bi volela da popije sa Butchom, uzor joj je Honey Dijon, a volela bi da bude lepa kao Chelina Manuhutu. Jako se raduje svom nastupu u DOT-u, a za warm up pred omiljene joj beogradske kolege de & mo, pripremila je melodic techno u autentičnoj cross verziji.

Cena ulaznice za ovo veče iznosiće 300 rsd do ponoći i 500 rsd nakon toga.

Facebook Event