Concrete DJz ovog petka u klubu DOT

263
Luka Concrete Bojan Vukmirović Concrete DJz

Popularan techno dvojac Luka Concrete i Bojan Vukmirović, članovi beogradskog kolektiva Concrete DJz, u petak, 24. januara u klubu DOT, svim ljubiteljima tvrđeg zvuka, pripremaju specijalan b2b set, u okviru svog tradicionalnog All Nighter koncepta.

Ovaj etablirani techno duo, pružiće klaberima iskustvo kakvo nude muzičari koji su godinama u ovoj sferi.

Bojan Vukmirović Luka Concrete DOT

Bojan Vukmirović, dobro poznat beogradskoj publici kreće se kroz techno žanr, raspona od dosta mračnog i tvrdog do onog melodičnijeg. Pult je delio sa velikanima svetske underground scene, a njegove trake našle su se naizdanjima etiketa “Reload Black”, “Naked Lunch”, “Eclipse Recording”, “Blackout Audio”. Eksperimentisao je sa drugim muzičkim žanrovima kroz saradnju na projektu “Omladina voli rejvove” i producirao kompletan album repera Arafata, pod nazivom “Zakuni se”.

Concrete DJz Luka Concrete Bojan Vukmirović

Njegovog kolegu, Luku Concrete, odlikuje dugogodišnje prisustvo na domaćoj techno sceni, tokom kojeg je ostvario impozantnu karijeru koja se ogleda u brojnim izdanjima, nastupima i organizovanjem žurki u zemlji i inostranstvu. Pult je delio sa svetskim imenima poput Dave Clarke-a, Sam Paganini-ja i mnogih drugih. U toku studijskog rada sa Concrete DJz ekipom nastala su četiri samostalna EP izdanja na ploči i više od 20 kolaboracija sa drugim DJ-evima na sceni.

Luka i Bojan pobrinuće se da još jedan “tvrdi” techno petak u DOT-u bude nezaboravan!