Nastupu Marca Carole i Antonia Pice u Beogradu pridružuje se domaća podrška

246
Marco-Carola-CDE-2019

Željno iščekivanom nastupu “kralja Ibice” i legende elektronske muzike, Marca Carole, u subotu 1. februara u velikom Hangaru Luke Beograd, pored predstavnika napuljske scene Antonia Pice, pridružiće se Kid Kimi – DJ koji već dugi niz godina propagira poseban muzički spektar i mladi beogradski producent i DJ Jovan Vučetić.

Marco Carola Antonio Pica Kid Kimi Jovan Vučetić Hangar 2020

Marco Carola jedna je od glavnih figura zaslužnih za razvoj elektronske scene ranih devedesetih godina prošlog veka. Zajedno sa istomišljenicima i klaberima željnim novog zvuka, Carola je otpočeo muzičku tranziciju. Uvek par koraka ispred svog vremena, bio je jedan od lokalnih italijanskih heroja koji je techno zvuk Napulja plasirao na globalnu scenu.

Više od dve decenije kasnije Marco i dalje važi za jednog od najcenjenijih i najtraženijih elektronskih izvođača na svetu i uveliko je smatran za jednog od ključnih faktora u misiji da techno kao žanr dostigne svetsku priznatost.

Marco Carola CDE & Apgrade 2018 Aftermovie

Njegov brend “Music On” danas je ujedno i sinonim za jednu od najposećenijih klupskih noći na Ibici, kao i tačka okupljanja svih važnih techno i tech house imena.

Carola je izvođač koji je definitivno privukao svu umetničku i muzičku pažnju Antonia Pice. Strast prema Caroli se rodila pre mnogo godina kada su oboje bili na zabavi Orbeat Regeneration Funk i trajala je sve dok ga Marco Carola nije pozvao, u leto 2017. godine, da radi za Music On na Ibici, u klubu Amnesia. Njegov način poimanja muzike je savršena sinteza između prošlosti i sadašnjosti, umetnika koji su ispisali istoriju globalne klupske kulture, rezultat snažne ličnosti koja se pretvara u zvuk pun energije i emocionalne sile. Stajati mirno tokom seta Antonia Pice praktično je nemoguće. Dubok bas, melodija i njegova jedinstvena energija čine svaki nastup posebnim za one koji ga slušaju.

Kid Kimi Marco Carola Hangar 2020

Kid Kimi u svojim setovima eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima elektronske muzike, a njegovi nastupi uvek su fuzija ambient-a, deep-a, dub-a, house-a i techno-a, dokazujući da DJ-ing ne zna za granice. Pored mnogobrojnih klupskih žurki i nastupa na najvećim domaćim festivalima, DJ pult je delio sa velikim svetskim imenima elektronske scene kao što su: CamelPhat, Oxia, Kerri Chandler, Kenny Larkin, Vince Watson, Nic Fanciulli, Rolando, Eric Cloutier, Chymera, Aril Brikha, Carlo Lio. Svoj zvuk uvek prilagođava atmosferi i publici koja se sa njegovih setova vraća sa mnogo pozitivne energije.

Jovan Vučetić Marco Carola Hangar 2020

Jovan Vučetić je svojim house/tech house zvukom do sada imao priliku da muziku objavi za velike izdavačke kuće, kao što su “Roush”, “Material”, “Underground Audio”, “Rawsome Recordings”, “Be One Records”. Njegovu muziku redovno podržavaju imena kao što su: Jamie Jones, The Martinez Brothers, Marco Carola, MK, Hector Couto, Francisco Allendes, Sharam, Mathias Kaden, Proudly People, kao i druga aktuelna tech house imena. Do sada je imao prilike da nastupa u svim poznatijim klubovima po Srbiji, kao i na EXIT Festivalu i Lovefestu.

Ograničen broj ulaznica za nastup Marca Carole dostupan je po ceni od 1.190 dinara za parter i 1.690 za VIP sektor putem Cooltix platforme, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix-a i Ticket Vision-a.

Facebook Event