Fatima Hajji prvi put u Banjaluci!

192
Fatima Hajji

Fatima Hajji jedna je od najpopularnijih devojaka na DJ sceni! Ova egzotična španjolka sa arapskim poreklom po prvi put nastupa u Banjaluci 7. marta na ELEMENT žurci. Žurka će biti održana u sportskom balonu “Kej”, Klašnice – Banja Luka (Svetosavska 128).

Fatima je DJ i producent koja već skoro dve decenije važi za jednu od najboljih u svetu. Zaljubljena je u žestoke ritmove poput techna, ali veoma spretno svojoj muzici dodaje boju i dušu sa afričkim ritmovima. Poseduje talenat da izabere muziku koja pokreće masu, ali i izvanredne veštine miksanja. Svežina, hrabrost i nemilosrdni gruv su za nju idealan recept za dobru zabavu. Nastupala je na mnogim svetskim festivalima kao što su Awekenings i Tomorrowland, kao i u mnogim legendarnim klubovima poput Tresora u Berlinu.

Element Fatima Hajji

Osim Fatime na 7. ELEMENT događaju će nastupati i velika imena sa domaće i regionalne scene: Vladimir Aćić (SRB), Miloš Vujović (SRB) i DJ Woodie (BIH).

Ulaznice će biti dostupne u prodaji od 10. februara putem servisa kupikartu.ba.

Organizovan je i besplatan prevoz iz centra Banja Luke do lokacije događaja, jer zajedno sa našim sponzorima želimo da pošaljemo poruku “Ne vozi kad piješ!”, a tu je i Patrol Shuttle Taxi za ekipu koja želi da brže stigne. Shuttle Taxi možete naručiti regularno pozivom na broj 1533, cena vožnje je oko 20 KM (oko 10 evra), a ako plaćate Mastercardom dobijate fixnu cenu od 15 KM (oko 7.5 evra).

Organizatori takođe pripremaju i vrhunsku, do sada neviđenu produkciju na ovim prostorima!

Više informacija o predstojećoj žurci potražite na Facebook Eventu.