U prodaji je ograničen kontigent ulaznica za Retrospektakl po SUPER-PROMOTIVNOJ ceni!

Ako ste bili na prethodnoj žurci, onda znate da ovogodišnje izdanje RETROSPEKTAKLA nikako ne biste smeli da propustite!

134
Retrospektakl 2020

Pilot izdanje Retrospektakl žurke dogodilo se 2018. i nadmašilo je sva očekivanja. Ovaj događaj je posetilo više od 6.000 ljudi, a ostao je upamćen po dobrom vajbu upotpunjenom jedinstvenom muzičkom strukturom gde su se smenjivali najveći hitovi elektronske muzike, koji su obeležili 20 muzičkih godina iza nas.

Retrospektakl 2020 Hangar

Retrospektakl je okupio čitavu domaću elektronsku scenu, na bini i na podijumu, i podsetio nas šta je vrhunski klabing. To je bila jedinstvena prilika da vidimo DJ-eve i publiku različitih generacija koje povezuje ista pasija – sjajna elektronska muzika.

Upravo zato najpoznatiji domaći DJ Marko Nastić odlučuje da ovaj koncept pretvori u godišnji događaj – i posetiocima pruži priliku da u toku jedne večeri slušaju selekciju klupskih hitova po izboru isključivo domaćih artista, muziku koja je oblikovala domaću elektronsku scenu.

Retrospektakl Marko Nastić

Retrospektakl 2020 održava se 23. maja 2020 (lokacija TBA), a za najbrže fanove smo pustili u prodaju ograničeni kontigent ulaznica po SUPER-PROMOTIVNOJ CENI OD 800 DINARA.

Karte se mogu nabaviti putem mreže za prodaju karata Tickets, kao i elektronskim putem preko njihovog zvaničnog sajta.

Požurite po svoju kartu jer ne smete propustiti žurku godine: Retrospektakl 2020!

Podsećamo, kontigent karata po ceni od 800 dinara je LIMITIRAN.

Photos: Retrospektakl Press