Dan zaljubljenih u DOT-u sa Leom Dobričić

Ovaj divan dan, 14. februar, proslavićemo uz našu dragu Leu Dobričić koja će nam specijalno za ovu priliku prirediti extended set. Za DJ pultom će joj se pridružiti Joma Maja. Cena ulaznice isnosiće 300 dinara pre ponoći i 500 dinara posle.

Lea Dobričić, harizmatična prva DJ dama Srbije, svoju muzičku avanturu započela je 2005. godine i od tada njenu karijeru krase brojna, zavidna dostignuća. Njena karijera je 2013. godine, kada je trijumfovala na prestižnom Burn Residency takmičenju i osvojila rezidenturu na Elrow žurkama u klubu Privilege na Ibici i u Barseloni.

U poslednjih nekoliko godina nastupala je u prestižnim klubovima i na festivalima širom sveta, a DJ pult je delila je sa zvezdama elektronske scene kao što su: Laurent GarnierLucianoRichie HawtinUmekDubfireMarco CarolaMiss Kittin i mnogi drugi.

1402-lea-dobricic-ig

Muzika koju pušta može se opisati kao fuzija deep house-a tech house-a, minimala i techno-a, čime osvaja publiku gde god da se pojavi. Preciznom tehnikom i neverovatnom elegancijom na jedinstven način donosi svežinu i energiju.

Svoj produkcijski talenat je dokazala 2010. godine osvajanjem prvog mesta među stotinama kandidata na remiks takmičenju „Stefano Noferini – Papi”. Leina verzija ove numere objavljena je za Deeperfect records izdavačku kuću. Od tog momenta ostvaruje saradnju sa mnogim uticajnim lejblovima kao što su: Elrow MusicBosphorus Underground RecordingsItalo biusinessFreshinLovable Fairy Tale.

joma maja dot 2020

Joma Maja u vodama elektronske muzike „plovi“ još od tinejdžerskih dana, posećujući različite festivale i klubove po Evropi. Za di-džej pult stala je 2011. godine, a postigla je veliki uspeh nastupima po klubovima i na festivalima u regionu kao što su EXIT, Momento Demento Festival u Hrvatskoj, Fresh Wave Festival, Lunar u Bosni. Joma Maja je bila finalista Burn Residency takmičenja 2014. godine u Bosni, iste godine započela i sopstvenu produkciju, a najveći muzički uticaj na nju ostavili su Marko Vuković i Laurent Garnier. Njena muzika je mračna, seksi i energična, a njen jedinstveni nastup nikoga ne ostavlja ravodušnim

Prethodni tekstVictor Ruiz 26. juna u Barutani
Sledeći tekstLovefest brani titulu najboljeg muzičkog festivala u regionu
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!