Victor Ruiz 26. juna u Barutani

534
victor ruiz 26 jun barutana

Brazilski superstar Victor Ruiz, autentičan umetnik prepoznatljivog zvuka, debitovaće u beogradskom letnjem klubu Barutana, u petak 26. juna.

Victor Ruiz je jedan od najcenjenijih producenata elektronske muzike, za kojeg kažu da je konačno pronašao svoju zavodljivu stranu. Njegove produkcije imaju futuristički ton, koji je istovremeno uzbudljiv i plesan te ga često uspoređuju sa artistima kao što je Maceo Plex.

Nekadašnji roker, Victor Ruiz, neguje jedinstven zvuk. Godinama unazad poznat je po visokokvalitetnoj produkciji, zbog koje je veoma cenjen na elektronskoj muzičkoj sceni. Njegovi neoficijalni editi klasika su veoma popularni i predstavljaju vrstu omaža muzičarima koji su uticali na njega, dok su sastavni deo Ruizovih nastupa. Neki od najpopularniji su Breathe od The Prodigy, Children od Robert-a Miles-a, Everything Counts od Depeche Mode i Teardrop od Massive Attack. Osim remiksovanja velikih imena elektronske scene kao što su Moby, Stephan Bodzin i Dubfire, talenat je potvrdio trakama Interstellar,  Black Sun, I am, Clutch, Soul Seek, Thunderstorm i Rollercoaster. Njegova izdanja mogu se naći na lejblovima kao što su Yoshitoshi RecordingsSprout MusicSudbeat MusicHerzblutElectric BallroomElevateSenso Sounds i drugi.

Ruiz se više puta našao na prvom mestu Beatport-ovih listi, svojim prepoznatljivim melodičnim peak time zvukom. Prvi kontakt sa muzikom imao je kao desetogodišnjak koji je svirao bas gitaru. Zatim ga je prijatelj, tehno producent, uveo u elektronske žanrove i Victor je nakon toga počeo da stvara melodije koje su mešavina hevi metala, techno i house muzike, kao i muzike za filmove. Diplomirao je produkciju 2008. godine na Anhembi Morumbi univerzitetu i okrenuo se stvaranju svog jedinstvenog pravca pod jakim uticajem latino temperamenta.

Tokom godina, brazilski producent sa sedištem u Amsterdamu, obišao je ceo svet, na stupajući kao hedlajner velikih festivala, kao i intimnih klubova.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme po promo ceni od 890 rsd za parter i 1390 rsd za VIP.

Prethodni tekstU prodaji je ograničen kontigent ulaznica za Retrospektakl po SUPER-PROMOTIVNOJ ceni!
Sledeći tekstDan zaljubljenih u DOT-u sa Leom Dobričić
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!