Mr. Afterparty organizuje dobrotvorni Live Stream

95
Mr Afterparty Charity

Zbog globalne Coronavirus krize, popularna platforma na društvenim mrežama, Mr. Afterparty, ujediniće DJ-eve iz celog sveta, hostujući dvadesetčetvoročasovni Live Stream u dobrotvorne svrhe “Last Night A Streaming Saved My Life” putem Facebook stranice i tako prikupiti novac za one kojima je trenutno najpotrebniji.

DJ marathon počinje u subotu 21. marta u 19h po našem vremenu i biće prenošen sa više od 24 lokacije i sa više od 24 DJ nastupa.

DJ-evi koji će nastupiti su: Archie Hamilton (UK), Art Department (US), Camea (Germany), Carlo Lio (Canada), Davide Squillace (Spain), Detlef (Greece), James Zabiela (UK), Jean Pierre & Jesse Calosso (US), Luigi Madonna (Netherlands), Mahony (Romania), Marco Bailey (Belgium), Mark Reeve (Germany), Matador (Ireland), Nakadia (Germany), Neverdogs (Ibiza), Oliver Huntemann (Germany), Oxia (France), Paco Osuna (Spain), Pan-Pot (Germany), Riva Starr (Italy), Sébastien Léger (Portugal) i Vanjee (US).

Mr Afterparty Last Night A Streaming Saved My Life

Live Stream će prenositi i partneri ovog projekta na svojim mrežama – časopisi, radio stanice, izdavačke kuće, booking i PR agencije, promoteri i klubovi.

Sav prikupljen novac biće prosleđen ljudima i mestima koja su najviše pogođena pojavom coronavirusa, kao što su Međunarodni crveni krst (razne zemlje) i fond za pomoć coronavirusu.

Na ovu ideju se došlo nakon mnoštva klipova iz Italije gde ljudi sa balkona uživaju u muzici i pokazuju da nisu izgubili nadu.

Oh pretty baby 🇮🇹Don't bring me down I pray 🇮🇹Oh pretty baby 🇮🇹Now that I've found you stay 🇮🇹And let me love you, baby 🇮🇹Let me love you 🇮🇹😎🤘😍👏

Gepostet von Grotto – The Way Of Life. am Samstag, 14. März 2020

Deo našeg tima je iz Italije i nakon što prolazimo sve ovo sa njima i njihovim porodicama duboko smo emotivno razoreni. Nakon mnogo pozitivnih reakcija na video snimke iz Italije odlučili smo da učinimo nešto za naše zajednice. Ovim projektom smo preuzeli na sebe veliku odgovornost i obavezu i naš tim radi na tome da sve prođe kako treba.” – izjavili su sa Mr. Afterparty platforme

Postanite donor ili samo pogledajte ko je do sada donirao na ovom linku.