Blender House Parties #1 – Live Stream

91
Blender House Parties Vol 1

Obzirom na uvođenje vanrednih mera na teritoriji naše zemlje, koje je propisala Vlada Republike Srbije, a u cilju suzbijanja širenja virusne zaraze COVID-19, Blender ekipa nije u mogućnosti da realizuje redovne klupske programe u narednom periodu.

Tim povodom, Blender pokreće serijal onlajn žurki, odnosno Facebook Live Streamova, pod nazivom “Blender House Parties“, putem svojih digitalnih kanala komunikacije.

Svi programi i sadržaji biće prilagođeni trenutnom stanju i dostupni na društvenim mrežama: Blender, Barutana, Hangar, Central Dance Event, DOT i Freedom Music Srbija.

Blender House Parties Vol 1 Kid Kimi De & Mo

Prva u nizu Blender House Parties onlajn žurka održaće se ovog vikenda, kada će se iz svog kućnog studija, u petak 27. marta, od 21h do 23h uključiti Kid Kimi – DJ koji u svojim setovima u eksperimentiše sa najrazličitijim žanrovima elektronske muzike i već godinama unazad propagira poseban muzički spektar, kroz fuziju ambient-a, deep-a, dub-a, house-a i techno-a, dokazujući da DJ-ing ne zna za granice.

U subotu 28. marta, od 21h do 23h, ekipa DE & MO zabavljaće nas uz svoj melodični techno i odvesti na jedno virtualno muzičko putovanje u Berlin. Ovaj dvojac postao je prepoznatljiv po hybrid DJ setovima tokom kojih klasičan DJ-ing spajaju sa live act-om i postojeće trake oplemenjuju dodatnim semplovima i efektima.

Pratite naše kanale na društvenim mrežama i saznajte o novim aktivnostima i narednim epizodama Blender House Parties!

Budite odgovorni i ostanite kod kuće.

Streaming će biti dostupan putem naše Grotto – The Way Of Life. Facebook stranice.

Blender House Parties Live Stream #1 Facebook Event