Mene, Wise D & Kobe na novoj Toolroom kompilaciji

281
Wise D & Kobe Mene Down Toolroom Records

Toolroom je pre nekoliko dana objavio masivnu kompilaciju pod nazivom “Toolroom House Party“. Ako volite House, Disco House, Tech House ili Techno onda ćete u njoj i uživati.

Na njoj je 80 traka, od kojih 20 potpuno novih, ekskluzivno pravljenih baš za ovu priliku. Naravno, kompilaciju prate i tri DJ mixa koje su uradili Dombresky, KC Lights i Ben Remember.

“Toolroom House Party” predstavlja skup najboljih traka godine koje su izali Mark Knight, Jack Back, Nic Fanciulli, Cloonee, Chus & Ceballos, Boston Bun, PAX, Harvey McKay, Jaded, Mat.Joe, Shadow Child i drugi. Takođe, tu je i 20 potpuno novih, kao što već rekosmo, 100% ekskluzivnih traka od producenata kao što su: Tough Love, Sharam Jey, Alex Preston, Johan S, Martin Badder, a tu su i naši Wise D & Kobe i Mene sa trakom “Down” koju možete preslušati ispod.

Wise D & Kobe su clanovi Toolroom izdavačke kuće od 2016. godine, kada se njihova traka “Kanuma” našla na ovoj prestižnoj etiketi! Od tada imaju odličnu saradnju koja je rezurtirala sa još 6 izdanja i time je domaći duo postao njihov zapažen član.

Njihovo poslednje izdanje “Down” urađeno je u saradnji sa jednim od najtalentovanijih domaćih imena – Meneom! Saradnju su započeli prošle godine i prezadovoljni su materijalom koji su do sada zajedno uradili.

Mene Wise D Kobe Down Toolroom

Traka “Down” je svoju premijeru imala na Central Dance Eventu pred prepunim Hangarom u setu posle Tige i već posle prvog izvođenja bilo je jasno da imaju Tech House bombu na podijumu!

Ova tri domaća izvođača bila su vrednija nego ikada za vreme karantina i pandemije,
pa su priveli kraju sve započete trake koje su zajedno odradili i rekli nam da su prezadovoljni njihovom kolaboracijom koju jedva čekaju da izdaju i podele sa nama.