AudioStorm nastupa večeras sa krova kulture Podgorice

245
AudioStorm

Jedan od najvrednijih autora nove generacije elektronske muzičke scene u Crnoj Gori, Ognjen Vuković, poznatiji kao AudioStorm nastupiće u nedjelju 17. maja u 19.00h na krovu srca kulture Podgorice – KIC-a Budo Tomović.

AudoStorm poslednjih nekoliko godina postaje sve više zastupljen u regionalnim i svetskim DJ krugovima. Budući da njegov muzički opus pretežno obuhvata progressive i deep house ne čudi činjenica da njegovu muziku vrte svetske DJ zvezde kao što su Hernan Cattaneo, Nick Warren i John Digweed.

AudioStorm Platform081 Live Stream

Podgoričkog DJ-a i producenta publika će, u skladu sa propisanim merama NKT-a, moći da sluša preko live streama na Facebook stranici organizacije Platform081.

Platform081 je multimedijalna platforma za generisanje umetničkih ideja koja će u nedjelju prvi put predstaviti svoju produkciju crnogorskoj publici.

Idejno nastala s ciljem da bude spona za sve mlade kreativne ljude koji žele da svojom umetnošću čine ovaj svet lepšim i boljim, Platform081 će kroz dobru energiju, ljubav i tehničku podršku pružati priliku svim vrstama umetnosti u Crnoj Gori i biti mesto susreta i stvaranja novih kreativnih industrija.

Featured Photo: Dalibor Sevaljevic