ONIX predstavio novo izdanje „Fallin’“ [Free Download]

ONIX

Jovan Vukosav a.k.a. ONIX, trebinjski Dj/producent, donosi nam novo free download izdanje „Fallin„.

U svom, već prepoznatljivom stilu, on nam prikazuje stvar sa ambicioznom techno jezgrom i melodičnim omotačem koji na trenutak daje izraz progressive zvuka. Iako melanoholična piano melodija, ona ni u jednom momentu nije zazvučala patetično, već nam je kroz realnu formu prikazala trenutak koji nije nimalo prijatan za objektivnu stvarnost, a to je čin ljubavi kada sebe predajemo osobi, za koju će se kasnije ispostaviti da nije bila ta koja trebala da uzme tako važan deo tebe.

Sa kotrljajucom bas linijom i nenametljivim pozadinskim padovima, te već napomentim pianom, uvodi nas u pauzi pre glavnog dropa. U toj pauzi nailazimo na vokal koji recituje poeziju Alana Wattsa i ta poezija ne govori ni o čemu drugom nego o momentu „pada u ljubavi“. Trenutak prelaza na zaplet radnje, odnosno na glavni drop, je bogatiji za solo funky lead koji upotpunjuje melanoličnu partituru i odvodi nas u rasplet i kraj.

Sve svemu, svi oni koji su ovoj fazi svoga života, trebali bi obratiti pažnju na ovu traku. „And say, it’s crazy. Falling. You see? We don’t say rising into love“.

Traku možete preslušati ispod i skinuti je na ovom linku.

Recenzija: Vuk Milivojević
IZVORTechno Nation Serbia
Prethodni tekstBeatport oživeo Hard Techno kategoriju u svojoj prodavnici
Sledeći tekstTAJNO ORUŽJE: „MKDSL & Lag – King ov Dens“