TAJNO ORUŽJE: “MKDSL & Lag – King ov Dens”

456
MKDSL & Lag - King ov Dens

King ov Dens” je traka pravljena za sve komšije u lokalu i okolini, a objavljuju je MKDSL i LAG kao svoje tajno oružje u ovim teškim vremenima za klabing! Pesma je potpuno nesvakidašnja i ‘kontroverzna’, što se može i zaključiti iz njenog naziva i cover slike. Nakon prvog slušanja, nije teško zaključiti da je ovo izdanje u najverovatnijem slučaju maslo MKDSL-a, a posebnu čar mu dodaje kolaboracija sa LAG-om. Numera puna pozitivne energije i specifičnog smisla za humor.

Marko Milošević aka MKDSL (mama kaže da sam lep) je beogradski producent, multiinstrumentalista, live performer i DJ, a u svetu muzike je preko 20 godina. Za svoj izbor muzike kaže da je to “inteligentna muzika za ples”.

Novosadski techno DJ i producent Miloš Martinov, poznatiji kao LAG u underground svetu elektronske muzike, je stara gejmerska glava koja je 2005. uplovila u DJ vode. Iz godine u godinu sve više napreduje na sceni jer kvalitet njegovog rada iziskuje sve više pažnje, kako kod nas tako i u Evropi.

“Ovo je numera originalno napravljena kao tajno oružje za Marka i mene. Moram unapred da kažem da je u pitanju ozbiljna debilana, i da me stvar svaki put obraduje kada je čujem. Budući da je trenutno situacija takva kakva jeste i da nam svima nedostaju rejvovi, žurkanje i dobar provod, odlučili smo da je ipak izdamo u javnost u nadi da će napraviti žurku gdegod da ste. I vama i komšijama. Ljubav.”izjavio je LAG na socijalnim mrežama.

Poslušajte “MKDSL & Lag – King ov Dens” 😀

Thanks to the lovely Lara Bunčić for doing the additional vocals and a big, big thank you to the legend that is Loshmi Panda aka Jadranka for the inspiration for this video.

Mastered by Marine Benabou

Follow Lag:
facebook
instagram
twitter
soundcloud
RA

Follow MKDSL:
facebook
instagram
soundcloud
mixcloud