Dejan Milićević za Platform081 na Sunset VICE Vol. 2

107
Platform081 Sunset Vice Dejan Milicevic

Dugo iščekivani događaj u organizaciji sve popularnije crnogorske platforme Platform081 održaće se u subotu 12. juna u Talici Rustic Vili iznad Sutomora.

Na dvanaestočasnovnoj žurci pod nazivom “Sunset VICE Vol. 2” nastupiće Dejan Milićević, čiji će set publika moći da prati i preko live streama na ovom linku na Facebook stranici i YouTube kanalu organizacije Platform081.

Ko god u regionu je pratio scenu elektronske muzike i provodio vikende u klubovima, još od davne 1995. godine, zna za Dejana Milićevića. Prošle godine, jedan od najboljih regionalnih DJ-eva i producenata je proslavio 20 godina vrlo uspešne internacionalne karijere u toku koje je nastupao na svim najbitnijim festivalima u Evropi. Njegov stil bi se mogao opisati kao mix house-a i techno-a, gde se prepliću underground trackovi kako najnovije produkcije, tako i sa povremenim okretom ka starim klasicima.

Pored Dejana Milićevića, na žurci će nastupiti i Marko Pajković i rezidenti Marko T. i Sen Oliver.

Marko Pajković donosi jedinstvenu harmoniju house, tech house, progressive house i deep house muzike u kojoj možete danonoćno uživati. Njegovi setovi su prepoznatljivi po veselim tonovima i prodornim groove-om sa osmehom prilagođenim atmosferi okruženja.

Sen Oliver je jedan od osnivača i rezidenata Platform 081 organizacije. Svoj muzički stil izgradio je posjećujući festivale kao što su Ozora, Dimensions i EXIT, a u njegovim setovima možete čuti široku lepezu žanrova od klasičnog house-a preko jazza i italo house-a do minimala i deep techno-a.

Od balearskih ritmova, do dubokog i sirovog progressive zvuka, Marko T. je prihvatio veliki spektar muzičkih žanrova i ritmova stvarajući savršenu atmosferu sa oštrom intuicijom za potrebama publike. Pomjerajući granice da publiku edukuje novim oblicima muzike, on predstavlja sveže dinamične setove koji govore sami za sebe.

Sunset VICE Vol. 2” je drugi u nizu događaja otvorenih za publiku u organizaciji Platform081, koja kroz audio-vizuelnu produkciju promoviše afirmisane i neafirmisane umetnike i prirodne lepote Crne Gore.

Na prvom Sunset Vice-u nastupio je crnogorski dvojac Double Needle, čiji set možete pogledati na ovom linku.

Platform081 je multimedijalna platforma koja ima za cilj generisanje i realizaciju ideja i koja okuplja mlade kreativce i umetnike svih sfera, u zajedničkoj težnji za stvaranjem kreativnog huba u Crnoj Gori. Bavi se osmišljavanjem i realizacijom raznovrsnih događaja iz oblasti umetnosti i kulture, putem povezivanja mladih stvaralaca i konzumenata kulture i polako, ali sigurno, postaje mesto susreta i stvaranja novih kreativnih industrija. Do sada su za Platform081 nastupali AudioStorm, Artem Brovko, Gilerz, Rudolf, Džanum, Necke i mnogi drugi čiji se nastupi mogu pogledati na YouTube-u.