O KLABINGU: Katarina Vlasak | Grotto video intervju

1108
Katarina Vlasak Grotto Intervju Beograd Srbija O Klabingu

Katarina Vlasak je devojka iz Beograda koja je punih 20 godina prisutna na sceni elektronske muzike, kako lokalno/regionalno tako i globalno. Pozicije na kojima je sve vreme aktivna su: Event manager, Booking agent, PR, Stage manager i kako su joj bliski prijatelji nezvanično dodelili titulu “profesionalna klaberka”. 🙂

U elektronsku muziku zaljubila se još 1999. godine, kao dete kultnog beogradskog kluba Industrija. Odmah nakon gimnazije započela je svoju sada već bogatu karijeru rada u domaćem klabingu. Tokom protekle 2 decenije svoje karijere, smenjivale su se pozicije organizatora, PR-a, stage manager-a i hosta, radeći za poznate elektronske promotere klubove i festivale: Teshka Mashineria, Exile, Summer Bassment, DNA Events, The Tube, Southern Soul Festival, Dimensions Festival, EXIT Festival, Lovefest, Blender, Central Dance Event, Let’s Mix It festival.

Katarina je od 2017. godine i deo EEMM agencije (Eastern Europe Music Management), kao booking agent jednog od najperspektivnijih domaćih artista Andrew-a Meller-a. U svojoj radnoj biografiji broji i inostrane festivale na kojima je radila kao organizator i stage manager glavnih bina, poput GEM Fest-a i Echowaves Fest-a.

Svoj nadimak “profesionalna klaberka” je zaslužila obilazeći klubove i festivale širom sveta, sarađujući i družeći se sa cenjenim DJ-evima, booking agentima, promoterima i organizatorima. Plesala je na ogromnom broju dancefloor-ova najvećih svetskih klubova, a tokom već pomenutog perioda posetila je festivale kao što su: BPM, Time Warp, Off Sonar, Off At Forum, ADE, Reworks, Mioritmic, Disco 3000, Minitek, We Love Sound, Dimensions

Sarađujemo sa Katarinom već dugi niz godina, a često se u slobodno vreme dogodi i vrlo kvalitetno druženje, gde stignemo da porazgovaramo malo detaljnije o raznim životnim i poslovnim temama. Tako je i nastao video intervju u prilogu, koji se tiče aktuelnih tema našeg serijala “O Klabingu”. Pažljivo poslušajte šta Katarina ima da kaže o svemu, a posebno jer smatramo da je ovo jedan od najboljih intervjua do sada.

Uživajte! 🙂

Featured Photo: Katarina Mandarina, Hiishiifoto