Lovefest 2021 će biti održan!

Lovefest 2021

Posle mnogo iščekivanja, konačno stižu sjajne vesti!

Prema izjavama zvaničnika i članova Kriznog štaba festivalsko leto će se ove godine dogoditi u Srbiji. Tako će se, posle jednogodišnje pauze, od 5. do 7. avgusta, publika Lovefesta ponovo naći pred svetskim zvezdama u Vrnjačkoj Banji.

Veoma smo srećni zbog izjava i informacija koje stižu od zvaničnika države i verujemo da će, uz prave propisane mere, ovog leta biti moguće vratiti normalan život u Srbiji. Ovakva vest znači oporavak, ne samo za Lovefest, već i za kompletan turizam Vrnjačke Banje i regiona, ugostitelje, hotelijere i brojne druge privredne grane„, poručuju iz organizacije.

Ovako optimistične izjave sasvim sigurno su i plod višemesečnog zalaganja festivala da u okviru incijative Safe Events Serbia definiše četiri potencijalna scenarija koja vode ka normalizaciji života i vraćanju muzičkim događajima u našoj zemlji. Inciijativa je pokrenuta u cilju kreiranja posebnog i proverenog paketa mera, koje je moguće preduzeti kako bi u Srbiji bilo moguće organizovati događaje većeg formata.

Prema informacijama zvaničnika pristup festivalu biće omogućen svim vakcinisanim posetiocima, kao i onim posetiocima koji imaju antitela, dok će za sve ostale biti omogućen brzi antigenski test.

U prilog informaciji da će ovog leta biti festivalske sezone u Srbiji, govori i činjenica da je trenutno u našoj zemlji vakcinisano više od tri miliona stanovnika, a svakog dana se za vakcinisanje prijavi više od 15.000 ljudi.

Prethodni tekstOdržavanje EXIT festivala biće simbol pobede Srbije nad pandemijom
Sledeći tekstPrva diskoteka na Balkanu otvorena je 1967. godine u Beogradu