VAŠAR u Kluzu od 19. do 20. juna!

193
event vasar fb kluz svastara

Ovog leta vas očekuje još jedno nezaboravno druženje na našem drugom po redu Vašaru u Kluzu, i to tokom celog vikenda! Na ovoj predivnoj dvodnevnoj manifestaciji, imaćete priliku da posetite preko 50 domaćih izlagača, prodajne izložbe, da degustirate organsku hranu, preukusne poslastice, kao i razna domaća pića, kraft piva, rakiju, vino, pa čak i med. Ovaj raznovrsni dogadjaj će vam apsolutno probuditi sva čula!

Mnoštvo zabave koju smo vam pripremili obuhvata i pažljivo izabran muzički program, nekoliko kreativnih radionica, ali i našu predivno oslikanu baštu za uživanje i predah. Ako se do sada već niste takmičili u partiji stoni tenisa, beerpong-a ili stoni fudbala ovo će biti idealna prilika da učestvujete i osvojite nagrade.

Pozivamo vas da u subotu i nedelju, 19. i 20. juna prošetate našom kreativnom ulicom, širokom i dugom oko 1000 m2. Neko će doći da kupi majicu, a otići sa umetničkom slikom, neko će kupiti devojci novčanik, a ona njemu ranac, a dok neki otac uživa u burgeru i pivu, njegovo dete će naučiti da beatboxuje ili nove plesne pokrete.

Šaljemo vam naše osmehe i dobru energiju i radujemo se druženju sa vama. Vašar u Kluzu se održava 19. i 20. juna, a vrata se otvaraju u 14:00. Ulaz na vašar je BESPLATAN!