“Nebula” – traka koju nećete moći izbaciti iz glave

378
Derek West by Igor Jeremic

Derek West je postao najnoviji član “I AM DIFFERENT” porodice i upravo je izbacio traku “Nebula” na ovoj etiketi.

On je inače beogradski Tech House i Melodic House/Techno DJ i muzički producent. Osnovao je i “Solidified” brend, kao način povezivanja domaćih artista sa svetom kroz nekoliko intrigantnih koncepata, poput online festivala, evenata u znamenitim klubovima i online radio emisije “Sessions” za domaće i “Special” za strane goste. Vizija projekta je oblikovati savremenu, autentičnu i relevantnu zajednicu, i uz to povećati domet novih talenata i vodećih artista u zemlji i inostranstvu.

Derek West Nebula Cover

Ali da se vratimo novom izdanju. “Nebula” je autentičan i energičan komad Melodic Techno muzike koji će vas odvesti pravo na podijum. Sjajan kick i bas linija nas vode do prepoznatljive glavne melodije, i ova traka će uskoro postati još jedan potvrđen IAD banger, na šta možete računati. Derek West ima strast prema stvaranju opčinjujućih klupskih traka i to je potvrdio u ovom novom singlu.

Što se Remixa tiče, za njih su zaduženi Eric Rose, Chaum i Tim Jackman, IAD rezident.

Sve verzije možete preslušati i pazariti na ovom linku.

Kijevski DJ i muzički producent Eric Rose donosi nam sjajan groove u modernom Melodic Techno stilu. Njegov Remix daje nam potpuno novi pogled na originalnu traku. Drugi Remix  je uradio Chaum, londonski DJ i producent i on se više oslanja na odličnu melodiju originala i dodaje svoj prepoznatljiv ritam. Tim Jackman, kao i uvek, donosi tvrđi zvuk, ali ovaj put začinjen analognim sintisajzerima i out-of-this-world melodijama.

Mislimo da Nebulu nećete moći izbaciti iz glave.

Derek West @Facebook @Instagram @SoundCloud
I AM DIFFERENT @Facebook @Instagram @SoundCloud

Featured Photo: Igor Jeremic

Prethodni tekstDJ-evi pronašli izgubljenu torbu sa pločama nakon 10 godina
Sledeći tekstOtvaranje sedme sezone kluba DOT uz Kid Kimijev rođendanski Party