Otvaranje sedme sezone kluba DOT uz Kid Kimijev rođendanski Party

135
Kid Kimi
photo by: Stefan Matić

Jedan od omiljenih beogradskih klubova DOT, ove subote otvara sedmu sezonu, uz rođendansku žurku Kid Kimija, lokalnog izvođača koji briše žanrovske granice kada je DJ-ing u pitanju. Tim povodom, za proslavu svog jubilarnog 30. rođendana, Kimi je spremio specijalan lineup, koji čine njemu dragi ljudi sa muzičke scene, kao i DJ-evi sa kojima nije često sarađivao, a sa kojima je oduvek želeo da na svom omiljenom danceflooru napravi sjajan party!

Te večeri za DJ pultom će se pored slavljenika smenjivati Ales – predstavnik stare garde DJ-eva koji je na sceni skoro tri decenije, Dee koja je svoju muzičku karijeru započela puštajući house, a kasnije je počela da koketira i dub-tech i techno zvucima, Dejan Nedeljković – polovina dvojca Trip & Tics, DJ koji nije vezan za jedan muzicki pravac već za muziku koja pokreće neobuzdani energetski rollercoaster, DJ Eye – jedan od predstavnika generacije koja je začela beogradski klabing, Marko Milosavljević – jedan od miljenika domaće klupske publike i strastveni kolekcionar ploča čija pozamašna zbirka vinyla ne poznaje vremenska i žanrovska ograničenja, Neša Spin koji je aktivno učestvovao u stvaranju domaće andergraund scene početkom 90-ih i SMT#nG kojeg odlikuje vrlo prepoznatljva i energična selekcija, uz trud za predstavljanjem sopstvene muzičke širine, dok kroz svoj rad stalno podseća da je moguće napraviti hibridnu muzičku ekskurziju.

Klub DOT otvaranje 2021 Kid Kimi

Klub DOT otvara novu sezonu u subotu, a isto veče u ponoć pada i moj rođendan. Zahvaljujem se klubu na prilici da proslavim rođendan i DJ-evima koji će upotpuniti ovaj događaj. Za pultom će se naći DJ-evi sa kojima nisam puno puta radio, ali kad smo radili, uvek je bilo super. Prethodnih godina smo mnogo više žurki planirali, ali se nekako nisu uvek sve kockice poklapale, tako da se sad pojavila idealna prilika da svi budu na istom mestu. Svi ste pozvani i nadam se da se vidimo. Živeli!” – izjavio je Kid Kimi na svojim društvenim mrežama ovim povodom.

Sedma sezona kluba DOT od sledećeg petka donosi dobro poznat koncept r’n’b žurki Cherry on Top, dok će se subotom smenjivati izvođači koji predstavljaju elektronsku muziku u punom sjaju.

Prethodni tekst“Nebula” – traka koju nećete moći izbaciti iz glave
Sledeći tekstOtkrivamo novu ekskluzivnu lokaciju Drumcode Showcase žurke!