Završeno revolucionarno debi izdanje Epizode festivala u Albaniji

Epizode festival Albanija 2021

Senzacionalni Epizode – jedan od najuzbudljivijih muzičkih i umetničkih festivala na svetu, upravo je završio svoje revolucionarno debitantsko izdanje u Albaniji. Publika iz 49 zemalja uživala je u jedinstvenoj atmosferi festivala na rajskoj plaži Rana e Hedhun u Shengjinu, od 23. do 26. septembra.

Epizode Albania ugostio je 55 svetskih i regionalnih DJ legendi kao što su Solomun, Marco Carola, Michael Bibi, Richy Ahmed, Lee Burridge, Adriatique, Dubfire, Binh, Margaret Dygas, Petre Inspirescu, Praslea, Hector, Guti, Nastia, Maayan Nidam, Anfisa Letyago i drugi.

Oni su nastupali  rame uz rame sa talentima kao što su Chklte, Dan Andrei, David Gtronic, Janeret, Javier Carballo, Mahony i Yulia Niko, zatim Alban Hi-Dini, E/tape, Liburn, Leke, Roustam, Tyoma i Abelle.

Epizode festival 2021 Albanija

Oni su predstavili posetiocima najkvalitetnije bitove na dva impresivno producirana stejdža tokom četiri dana i noći, 24h dnevno; SEA stejdž je remek delo kultnog ruskog umetničkog kolektiva СЕТАП, dok je SHELL predstavio veličanstveno umetničko delo FREAK FABRIQUE ekipe.

Epizode Albania doneo je mnoge nezaboravne momente, a jedan od njih je specijalni b2b set zatvaranja Solomuna i Adriatique-a koji je produžen do podneva. Marco Carola je u subotu uveče trijumfovao na zadivljujuće dizajniranoj glavnoj bini, dok su techno dame Abelle, Nastia i Anfisa Letyago u petak uveče zapalile Shell stejdž. Binh, Margaret Dygas i Petre Inspirescu su bacili čini, dok se očaravajuća noć nastavila tokom celog narednog dana sa legendama rumunske elektronske muzičke scene Praslea b2b Dan Andrei.

Veoma smo zahvalni svim posetiocima, umetnicima i partnerima koji su plesali sa nama sve vreme. Debitantsko izdanje u Albaniju je uspeh; srećni smo što smo uspeli da donesemo naš jedinstveni Epizode stil ​​na Balkan. Neke od najvećih svetskih i regionalnih umetnika krasili su pult, dok su najbolji vizuelni umetnici bili zaduženi za spektakularnu scenografiju. Planiramo da nastavimo da rastemo u ovom regionu donoseći još više odlične muzike i umetnosti„, rekli su iz Epizode menadžmenta.

Epizode @Web @Facebook @Instagram

Photos: Epizode Press

Prethodni tekstOtkrivamo novu ekskluzivnu lokaciju Drumcode Showcase žurke!
Sledeći tekstDrumcode lejbl objavio jubilarno 250. izdanje: E-Dancer „Re:Generate“ kompilaciju