Rasprodate karte za Illusions Panorama!

Argy i Patrice Baumel u subotu pred punom Galerijom Beograd

155
Illusions Panorama Sold Out

Pre nama je još jedan rasprodat Illusions event – oni koji su nabavili svoje karte na vreme će u subotu uživati u maestralnim setovima naših hedlajnera, zvezda Afterlife-a Argy-ja i Patrice Baumela, kao i uz domaću podršku koju čine Mimi x FY, Nexie i Dee, a sve to uz fantastičan panoramski pogled na grad koji se pruža sa Galerije Beograd.

Hedlajneri i domaća podrška će nastupiti pod sledećim redosledom:

19:00 – 21:00 – Dee
21:00 – 22:30 – Mimi x FY
22:30 – 00:30 – Argy
00:30 – 02:30 – Patrice Baumel
02:30 – end – Nexie

Ukoliko ranije niste bili na Galeriji Beograd, važno je da znate da na žurku možete ući liftom iz lobija F tako što se popnete na 3. sprat.

Illusions Panorama Galerija

Ako ste među onima koji nisu nabavili karte, a ne želite da propustite još jedan praznik za sva čula, nema razloga da gubite nadu. Na samom ulazu biće dostupan ograničen broj karata – savetujemo da se pojavite na samom početku ukoliko želite da dođete do njih.

Vrata Galerije se otvaraju u 18h, a ulaz na žurku će biti moguć do 23:00h.

***
Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.

Prethodni tekstClaptone ponovo na Fresh Wave Festivalu 2022
Sledeći tekstPočela prodaja jednodnevnih ulaznica za EXIT, prvi kontingent razgrabljen u rekordnom roku!