Claptone ponovo na Fresh Wave Festivalu 2022

127
Claptone In The Circus

Jubilarni Fresh Wave festival okupiće od 11. do 13. avgusta na mističnoj i jedinstvenoj banjalučkoj tvrđavi Kastel neka od najtraženijih muzičkih imena, a listi potvrđenih izvođača pridružuje se i povratnik na najveću festivalsku binu, ništa manje mistični i jedinstveni Claptone!

Doktorskim autoritetom za DJ pultom koji isijava iza sad već itekako prepoznatljive maske venecijanskog stila, Claptone predstavlja sinonim za uvek sjajne i teško ponovljive house i tech house DJ setove, inspirisane potrebom za večnim i beskrajnim uživanjem u pažljivo selektovanim trakama, uz koje je uzbuđenje festivalskom atmosferom pojačano na maksimum.

Claptone Fresh Wave festival 2022

Do daske, žargonski rečeno, ispisan je i prethodni nastup na Fresh Wave festivalu, kada je na oduševljenje publike započeo zvezdani hod Claptone na najvećim festivalskim binama sveta, koji u 2022. godini preskače sve poznate granice i obara dosadašnje rekorde!

U godini koja prethodi jubileju, odnosno 10 godina djelovanja pod imenom Claptone nastupiće na Main bini jubilarnog Fresh Wave festivala, a vršnjačko druženje krunišemo ovog leta u petak, 12. avgusta na tvrđavi Kastel.

Jubilarno izdanje Fresh Wave Festivala ugostiće neke od najcenjenijih i nauticajnjih izvođača sa svetske muzičke scene ikada, a u prvoj fazi objavljenih izvođača, koji će od 11. do 13. avgusta nastupiti na fantastičnoj tvrđavi Kastel u Banja Luci su: Adam Beyer, Sama’ Abdulhadi, Technasia, Hot Since 82, Buč Kesidi, Senidah, Kukus, Vojko V. Mladen Tomic, After Affair, Sinisa Tamamovic, Coeus, Woodie, Nebs Jack i mnogi drugi!

Podsećamo da su putem ticket servisa kupikartu.ba u prodaji Early Bird trodnevne festivalske ulaznice u ograničenom broju i po napovoljnijoj ceni, namenjene najbržim fanovima Fresh Wave festivala, a povodom jubilarnog izdanja festivala vlasnicima trodnevnih ulaznica na raspolaganju je i to potpuno besplatno Fresh Wave Kamp! Napominjemo da je broj mesta besplatnog kampa ograničen, tako da požurite i rezervišite najbolji smještaj za Fresh Wave 2022.

Kako bi na vreme obezbjedili svoje mesto u festivalskom kampu potrebno je da se uz već kupljenu trodnevnu festivalsku ulaznicu prijavite na e-mail: [email protected] ili da to učinite pozivom na broj +387 65 975 106.

Prethodni tekstHot Since 82 napokon na Fresh Wave Festivalu!
Sledeći tekstRasprodate karte za Illusions Panorama!