Nora En Pure ugostila Nebs Jacka na Purifiedu!

148
Nebs Jack

Nebs Jack nastavlja svoj uspon na svetskoj elektronskoj muzičkoj sceni, a najnovija saradnja sa čuvenom etiketom Nore En PurePurified” plasira muziku ovog autora rame uz rame sa nekim od najvećih muzičkih imena ovog žanra današnjice.

Globalno poznata po svojim eteričnim nastupima, kraljica deep house-a Nora En Pure poslednjih je nekoliko godina dosegla vrhunac muzičke elektronske scene, koji se osim kroz nastupe uveliko ogleda i kroz mnogobrojna uspješna izdanja, koja na svetlost dana izlaze pod etiketom “Purified”, a dopiru do miliona slušalaca putem istoimenog Radio Showa.

Radio Show Purified uskoro će obeležiti tristoto izdanje, a sa bazom koja premašuje brojke od gotovo 3 miliona slušalaca mesečno samo na servisu Spotify, uticaj koji ima na globalnu muzičku scenu je enorman i apostrofira artiste koji izdaju pod istoimenom etiketom na način da njihova muzika postaje istovremeno važna i uspešna.

Regionalno prepoznatljivo ime Nebs Jack našao je svoje mesto pod okriljem ove etikete sa svojim novim numerama “Venus” i “Habit“, a sudeći po načinu kako su ove traka najavljene i prezentovane, saradnja sa Norom En Pure ići će do najviših visina svetskog elektronskog muzičkog neba.

“Venus” i “Habit” su nakon premijernog predstavljanja u poslednjem izdanju Radio Showa Purified i zvanično objavljene kroz VA kompilaciju etikete “Purified”, pod nazivom “Fragments X”, a poseban kuriozitet je što su dve od četiri numere na ovom izdanju upravo potpisane autorskim radom Nebs Jacka!

Izdanje “Fragments X” sa novim Nebsovim numerama dostupno je na Beatportu.

Prethodni tekstNeverovatna energija prve večeri Lovefesta
Sledeći tekstMarco Carola i Joseph Capriati večeras u trosatnom b2b setu!