Marco Carola i Joseph Capriati večeras u trosatnom b2b setu!

Čeka se spektakularna završnica Lovefesta

221
Folamour Lovefest 2022 Fire Stage

Senidah, Marco Carola, Joseph Capriati, legendarni Joe Claussell samo su neka od velikih imena koja će večeras nastupiti u spektakularnoj završnici petnaestog izdanja Jelen Lovefesta.

Tokom druge festivalske noći na binama su se smenjivali Jamie Jones, Folamour, Archie Hamilton, a Beogradski sindikat nastupao je pred prepunim Live Stageom.

Senidah zatvara Lovefest na Live bini

Na Beefeater Live binu sa svojim internacionalnim hitovima večeras nam se vraća Senidah. Interesovanje za njen nastup je veliko, pa ako želite da budete u prvim redovima savetujemo da kroz festivalske kapije prođete već od 21h. Pored nje nastupiće i mladi izvođači u okviru Zicer Show Case-a.

Joseph Capriati i Marco Carola za nezaboravni kraj festivala

Planetarno poznati i popularni Joseph Capriati i Marco Carola zatvoriće jubilarno izdanje Lovefesta u trosatnom b2b setu. Na vatrenu binu stiže i William Djoko, koji je svojim nastupom juče na H2O bini napravio pravu pometnju među klaberima. Poslednjeg dana nastupiće i Sonja Mooner, a domaća podrška biće Cristina Lazic, DJ Lale i CVTKVC.

Čeka se legendarno jutro na Energy Stage-u

Ultra Energy Stage, koji ove godine slavi 10 godina postojanja, večeras će ugostiti izvođače koji među ljubiteljima underground muzike važe za velike zvezde. Među njima su Rick Wilhite, Zernel, Mendel, a program na ovoj bini zatvoriće legenda i miljenik Lovefest publike Joe Claussell. Program će otvoriti Marko Milosavljević, Maci Stojanović & Vishko, kao i Nikola Vemić.

Na VODAVODA H2O binu danas stižu Ilija Đoković i Alexandar Ivković, a tu su i dvojac Duc In Altum, kao i DJ Mihajlo.

Najmanja bina na svetu, ugostiće domaće popularne izvođače. Na 99 Stage stižu Trips&Tics, Aleksandar Korićanac, Cez & Blacksmith, Nexie, Dea Tosh i Illusory.

Photos: Lovefest Press

Prethodni tekstNora En Pure ugostila Nebs Jacka na Purifiedu!
Sledeći tekstČuli ste za najbolje festivale u Evropi, ali da li ste ikada čuli za Epizode ​​Albania?