Fotografije zbog kojih ćete želeti da festival i dalje traje

232
Lovefest 2022 Fire Stage Marco Carola Joseph Capriati

Petnaesto izdanje Jelen Lovefesta završeno je juče uz ovacije, a desetine hiljada posetilaca dočekalo je najlepše jutro uz najveće svetske zvezde elektronske muzike.

Marco Carola i Joseph Capriati – 3 sata čiste ljubavi na Fire bini

Marco Carola i Joseph Capriati su, kako i sami kažu, napravili b2b set za kojeg će se svi dugo sećati. Već tradicionalno sunčano jutro dočekano je i na Ultra Energy bini uz legendu Joe Claussell-a.

Senidah oduvala publiku na Live bini

Sada već internacionalna zvezda, Senidah nastupila je poslednje festivalske večeri i svojim hitovima publiku bacila u trans. Senidah je nastupila pred prepunom binom, a pred kraj nastupa izvela ljude, kojima je tu noć bio rođendan i zajedno sa njima otpevala nekoliko pesama.

Jubilarno petnaesto izdanje Lovefesta publika će pamtiti po odličnoj atmosferi, neverovatnoj energiji i kvalitetnom Line Up-u, u kome je svako pronašao nešto za sebe. Osim velike zahvalnosti, organizatori ističu da osećaju i veliku odgovornost da sledećih 15 godina festivala bude još bolje i veće. Lovefest je već objavio datum festivala naredne godine, a više informacija potražite na njihovom Instagram profilu.

Photos: Lovefest Press

Prethodni tekstČuli ste za najbolje festivale u Evropi, ali da li ste ikada čuli za Epizode ​​Albania?
Sledeći tekstAvgust u Barutani: Agents Of Time, Ellen Allien, Bart Skils i Marco Faraone